YÜZLERİ KIZARMIŞTI: Gülüç köprüsüne gelinceye kadar bütün yollar tabiri caiz ise kaymak gibi. Ancak Gülüç köprüsünden başlayarak Devrek Yol Ayrımı ve Kepez'e uzanan ölüm yolu büyük çukurlar ve kasislerle dolu. Afişleri astığımız günün gecesi Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışanları, karanlıktan da istifade ederek bu afişleri parçaladılar. Utanmışlardı, yüzleri kızarmıştı. Hınçlarını da bu şekilde almaya çalıştılar, afişleri tekrar hazırlattık, bu kez onların astığımız yerlere de güvenlik ekipleri yerleştirdik bir daha gelen olmadı.

SAZAN GİBİ KONUNUN ÜZERİNE ATLADI: AKP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Allah için demeç dahi vermediler. Ancak partinin Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, her zaman yaptığını yaptı ve sazan gibi konunun üzerine atladı. Aslında Hamdi Uçar iyi bir çocuktur. Ancak birileri tarafından sürekli kandırılıyor ve zora düşüyor.

SÜREKLİ YALANLAR ÜRETİYOR: Yine Karadeniz Ereğli'den bir ispiyoncu arkadaş Hamdi Uçar'a yalan istihbarat verdi, Uçar'da yalan istihbarattan edindiklerini demeç olarak basınla paylaşınca, balık tuttuğumuz çukura düşmüş oldu. Peki bu yalan bilgileri Uçar'a kim verdi? Bunu söylemekte sakınca görmüyorum. Karadeniz Ereğli'yi çok sevdiğini söyleyen, kentimiz ve o kentin Belediye Başkanı hakkında sürekli yalanlar üreten, Karadeniz Ereğli'de ikamet eden, Gülüç Belediyesi'nde Belediye Başkanlığı yapan güleç yüzlü Aydın Güngör pek tabii ki.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'ü sert bir dille eleştirdi. Gülüç Köprüsünden-Kepez'e kadar olan yol güzergahına dikkat çekmek için gerçekleştirilen eylemin ardından yapılan açıklamalara ve kamuoyunda konuşulan sözlere tepki gösteren Posbıyık, eylemlerin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğini açıkladı. Kdz.Ereğli Belediyesi'ne ait aylık olarak yayımlanan YerliGaste'de Vizyon isimli bölümden açıklamada bulunan Posbıyık, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'e de ağır ithamlarda bulundu. Yol güzergahının Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait olduğunu bir ay sonra yine bir eylem daha gerçekleştireceklerini belirten Posbıyık şu görüşlere yer verdi:

EYLEM, KAMPANYALAR MÜKEMMELDİ

Bildiğiniz gibi CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Başkanlığında toplanarak bazı toplumsal olaylara dikkat çekmek için demokratik kurallar için de eylemler yapma kararı aldık. Bu karara en çok sevinenlerden biri de benim, çünkü Karadeniz Ereğli'deki sessizlik ve isteksizlik başta ekonomi olmak üzere dibe vuruşu iyice hızlandırmış durumda. Gülüç Köprüsü ile Kışla Mahallesi arasında yapılan balık tutma eylemimiz muhteşemdi. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolu'nun tutuklu milletvekillerinin özgürlüklerine kavuşması için düzenlediği imza kampanyası mükemmeldi. Yine partinin Kadın Kolu'nun düzenlediği kadına saygı yürüyüşü güzeldi. Bu eylemler bu kampanyalar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

ÇUKURLAR VE KASİSLERLE DOLU

Gülüç köprüsüne gelinceye kadar bütün yollar tabiri caiz ise kaymak gibi. Ancak Gülüç köprüsünden başlayarak Devrek Yol Ayrımı ve Kepez'e uzanan ölüm yolu büyük çukurlar ve kasislerle dolu. Vatandaş, arabasıyla bu çukurlara düştüğünde lastiği patlıyor, jantı eğriliyor, egzosu kopuyor. Hemen herkes bu yollarda adeta kabir azabı çekiyor. Yakın zamana kadar vatandaşlarımızın çoğu bu yolların karayollarına ait olduğunu bilmiyordu. Karadeniz Ereğli Belediyesi bu yolları asfaltlamıyor diye belediyemizi eleştiriyordu. Balık tutma eylemi ve üst geçitlere astığımız afişlerle halkımız bu konuda bilgi vermiş olduk.

AFİŞLERİ YIRTTILAR

 Afişleri astığımız günün gecesi karayolları bölge müdürlüğü çalışanları, karanlıktan da istifade ederek bu afişleri parçaladılar. Utanmışlardı, yüzleri kızarmıştı. Hınçlarını da bu şekilde almaya çalıştılar, afişleri tekrar hazırlattık, bu kez onların astığımız yerlere de güvenlik ekipleri yerleştirdik bir daha gelen olmadı. Eylemimiz ulusal basında da geniş yer buldu ve heyecan yarattı. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Allah için demeç dahi vermediler. Ancak partinin Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, her zaman yaptığını yaptı ve sazan gibi konunun üzerine atladı. Aslında Hamdi Uçar iyi bir çocuktur. Ancak birileri tarafından sürekli kandırılıyor ve zora düşüyor.

İSPİYONCU BİR ARKADAŞ

Yine Karadeniz Ereğli'den bir ispiyoncu arkadaş Hamdi Uçar'a yalan istihbarat verdi, Uçar'da yalan istihbarattan edindiklerini demeç olarak basınla paylaşınca, balık tuttuğumuz çukura düşmüş oldu. Peki bu yalan bilgileri Uçar'a kim verdi? Bunu söylemekte sakınca görmüyorum. Karadeniz Ereğli'yi çok sevdiğini söyleyen, kentimiz ve o kentin Belediye Başkanı hakkında sürekli yalanlar üreten, Karadeniz Ereğli'de ikamet eden, Gülüç Belediyesi'nde Belediye Başkanlığı yapan güleç yüzlü Aydın Güngör pek tabii ki.

YALANIN BU DENLİ BÜYÜĞÜNÜ HİÇ DUYMADIK

Aydın Güngör, karayollarıyla yaptıkları toplantılarda güya karayolları yetkilileri, Halil Posbıyık'a, Yolun altını temizleyin, asfaltını dökelim demişler gibi mesnetsiz iddialar ortaya atıyor. Yalanlara alıştık, ama yalanın bu denli büyüğüne de hiç duymadık. Gülüç Köprüsü'nden Kepez'e kadar ki karayollarının altında belediyenin hiçbir engeli yok. Zaten böyle bir şey olsa Karayolları Bölge Müdürlüğü belediyemize yazı yazar, Şu engelleri var kaldırın der. Böyle bir yazı da yok. Yalan dolanlarla demeç verenlere bakıyorum da vah Zonguldak vah diye haykırıyorum. Olan Hamdi Uçar'a oldu vesselam. Ben ilgilileri bir kez daha uyarıyorum. Gülüç Köprüsü'nden itibaren sakın yüzeysel asfalt döküp bizi kandırmaya kalkmayın. Bu işleri iyi bilirim. Beton asfalt istiyoruz. İlk eylemli CHP Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yaptık. Bir ay mola vermeyi kararlaştırdık. Bu yollarda iyileştirmeye gidilmediği takdirde vatandaşlarımızla birlikte yeni eylemlere gideceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.