Kandilli ve Gökçeler delegeleri ile bir araya gelen AKP Genel Merkezi'nin de tam destek verdiği Adem Öztürk, Bu kongremiz Ereğli'de yeni heyacanlar ve dirilişe sahne olacaktır. Biz birlik beraberlik içerisinde oyumuzu arttırtarak bugünlere geldik.  Hedef 2014 Ereğli Belediyesi'ni kazanmaktır dedi.

AKP Kdz.Ereğli İlçe Kongresi öncesi seçim çalışmalarına hız veren ve AKP Genel Merkezi'nin tam desteğini alan mevcut İlçe Başkanı Adem Öztürk, Kandilli ve Gökçeler Beldelerinde delegeler ile bir araya geldi. 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek seçimde adaylığını açıklayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Kandilli Beldesinde yaptığı delege ziyaretinde, İl Genel Meclis Üyesi Osman Arslan, Ereğli Belediyesi Meclis üyesi Yusuf Kalay, Adem Çakır AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yaşar Koç, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Başaran, İş Adamı Fatih Çakır ve tüm delegeler katılarak yalnız bırakmayarak önemli mesajlar verdi. Sohbet toplantısına katılan tüm partililere ve davetlilere teşekkür eden Başkan Adem Öztürk burada yaptığı konuşmada; Genel Merkezden birlik beraberlik içerisinde benim Başkanlığımda, tek liste olarak mesajı verildi. Burada verilen mesajda ise şu, burada birlikteliği saylayacaksın, İbrahim Sezer arkadaşımızın vereceği isimlerle kongre tek liste olarak yapılması uygun görülüyor. dedi.

YENİ HEYECAN VE DİRİLİŞ

Birlik beraberlik olmadıktan sonra koltuk da ben olmuşum, İbrahim Sezer arkadaşımız olmuş ne fark eder, netice değişmeyeceğini belirten Öztürk, yaptığı konuşmada birlik beraberlik için ve AKP  Ereğli Belediyesi'ni  kazanabilmesi için şunları kaydetti, Kongreler, yenileme birlik ve beraberliğin arttığı günlerdir. Bu kongremiz Ereğli'de yeni heyacanlar ve dirilişe sahne olacaktır. Biz birlik beraberlik içerisinde oyumuzu arttırtarak bugünlere geldik.  Hedef 2014 Ereğli Belediyesi'ni kazanmak. Benim düşüncem bu. Ereğli'ye en iyi hizmet verebilecek kişi ve kişilerle yolumuza devam etmek. AKP öyle bir kurumsallaştı ki, şahıslarla işi yok artık. Tek hedefimiz en iyi hizmeti Ereğli'ye kim verir ve düşüncesindeyiz. Hizmet noktası eskisi gibi değil.

EREĞLİ BELEDİYESİ'Nİ KAZANACAĞIZ

Benim başkanlığımda oluşacak yönetimde bir ön yargım yok. Sizlerin desteklerinizle bunu şekillendireceğimize inanıyorum.  2014'de yapılacak seçimlerde bölgemizde Ereğli Belediyesi dahil, 5 Belde Belediyesini kazanmak. Tüm gayretimiz budur. Dediğim gibi bize Ankara'da verilen görev, birlik beraberlik içerisinde, birleştirici noktasında bir seçimi geride bırakmak. Bizde bu birliktelik için çabamızı ortaya koyuyoruz.  Bu noktada çalışmalarımızı hızlandırdık, bütün delegelerimizi ziyaret edip, tek tek ulaşıp paylaşımlarımızı artıracağız. Birlik beraberlik olmadıktan sonra koltuk da ben olmuşum, İbrahim Sezer arkadaşımız olmuş ne fark eder, netice değişmeyecektir.