Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'e, Yarının Liderleri Projesine sağladığı destekler dolayısıyla Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından Örnek Rektör ödülü verildi.  Bu yıl 2'cisi düzenlenen Yarının Liderleri Zirvesi Başarı Ödülleri kapsamında verilen Örnek Rektör ödülü, BEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Samet MemişoğlU tarafından, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'e makamında takdim edildi.
Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen organizasyonlarda öğrenciler tarafından başarı ile temsil edilen BEÜ de Örnek Üniversite ödülünü aldı. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Örnek Rektör ödülünü almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi: Bu ödülü; şahsım adına değil, başta öğrencilerim ve tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Bülent Ecevit Üniversitesi'nin elde ettiği her başarının temelinde 'birlikte başaracağız' inancı var.
Biz, öğrenci merkezli bir üniversiteyiz. Öğrencilerimizin büyük bir istekle sürdür-dükleri çalışmalar, bize de heyecan veriyor. Akademik ve idari personelimiz ile tüm olanakları seferber ediyoruz. Türkiye Öğ-renci Konseyi'ne teşekkürlerimi iletiyorum.