GMİS Armutçuk Şube Yöneticileri, Kdz.Ereğlililer Derneği'ni ziyaret ettiler, birlik mesajı verdiler.

Kdz.Ereğlililer Derneğinde yeni yönetimin belirlenmesinin ardından ziyaretler de sürüyor. Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ve Şube Yöneticileri, Kdz.Ereğlililer Derneği'nin Başkanı Noyan Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Sendika Başkanı İsa Mutlu ziyarette yaptığı konuşmasında, Kdz. Ereğlililer Derneği bölgemiz için son derece önemli bir dernektir. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu süreçte Kdz.Ereğlililer Derneği'ne her türlü desteği vereceğimizi buradan ilan ediyoruz. Bölgemizin ihtiyacı olan tek şey birlik ve beraberliktir. Bu birlik ve beraberlik sağlandığında umut ediyorum ki güzel işlere de imza atılacaktır. Biz maden işçileri olarak gerek bölge gerek ise ülke ekonomisine destek sağlıyoruz. Madencilik zor bir meslek bu zorluğu çok iyi bilinmesi gerekiyor dedi.
Dernek Başkanı Noyan Keskin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şubesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle TTK'nın ardından özel sektörde de örgütlenmeye başlamanız madencinin tek yürek olması anlamında çok ciddi bir harekettir.
Biz Ereğlililer Derneği olarak bölgeye yapılacak her türlü olumlu adımın sonuna kadar arkasındayız, maden işçilerimiz bu bölgenin emekçileridir. Ziyaretinizden son derece memnuniyet duyduk sözleri ile konuştu.