GMİS Armutçuk Şubesi, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesini ziyaret etti.  Sorunların çözümünün birlik ve beraberlikten geçtiği vurgulanırken, Erdemir işçisinin 27 Ocak tarihinde Zonguldak'ta gerçekleştirilecek emeğe saygı mitingine katılacağı belirtildi.

Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret etti. Maden işçileri ile Erdemir işçilerinin aynı mücadele içerisinde olduklarını belirten Mutlu yaptığı açıklamasında, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Yönetimi biz madencilerin her zaman yanında oldular, destek vermeye çalıştılar. Aynı şekilde biz maden işçileri de her zaman Erdemir işçisinin yanında olduk. Sendikaların birlik ve beraberlik içerisinde olup daha güçlü olması gerektiğine inanıyoruz. 27 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek emeğe saygı mitingi için fikir alışverişinde bulunduk. Sendika başkan ve yöneticilerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sendika Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da yaptığı açıklamasında, Birlik ve beraberlik içerisinde atılacak her türlü adıma biz sendika olarak varız. GMİS Armutçuk Şubesi bizimle sürekli irtibat halinde birlik içerisinde. Bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerini kutluyorum sözleri ile konuştu.