AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'ı ziyaret ederek, "hayırlı olsun" temennisinde bulunurken birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözüleceğine vurgu yaptılar.

AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri ile ilk olarak Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret etti.

GÖSTERGELERİ DEĞİŞTİRECEK
AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Kdz.Ereğli'nin sosyal ve ekonomik anlamda çok farklı ilçelerden biri olduğunu, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ın da gerek ekonomik gerek sosyal aktiviteler ile göstergelerin değiştirilmesinde siyasiler ve sivil toplum örgütler ile uzlaşı içerisinde görev yapacağına inandıklarını söyledi. İl Başkanı Uçar konuşmasında, "İl teşkilatımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Kdz.Ereğli Kaymakamımızı ziyarete geldik. Uzun zaman oldu göreve geldiği ama bir boşluğunu bulup ziyaret edemedik. Teşkilatımız adına yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kdz.Ereğli ilçemiz sosyal ve ekonomik anlamda çok farklı ilçelerimizden bir tanesidir. Kaymakamımız da sosyal aktiviteleri ekonomik verileri gösterleri değiştirilmesi adına siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri ile birlikte uzlaşı içerisinde görev yapacağına inanıyoruz. Ereğli'mizde yapılacak bütün hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmak istiyoruz. Kaymakamımızın çalışmalarına teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz" dedi.

İLK KEZ İL BAŞKANI
KAYMAKAMLIĞA GELİYOR
Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerçekten meslek hayatımda ilk defa İl teşkilatının ziyaret ettiğini burada gördüm çok duygulandım teşekkür ediyorum. İl Başkanının ne kadar ilçelerle ilgili ne kadar bağlantılı olduğunu ne kadar yakından irtibatlı olduğunu göstergesidir. Amacımız hep beraber Kdz.Ereğli'de bir şeyler yapacaksak tabiî ki diyalog ile yapılması gerekir. Birlikten kuvvet doğar. Yapabileceğimizi siyasi irade arkasında olmadığı sürece hiçbirşey gerçekleşmez. Huzurun olduğu yerde birlik ve beraberliğin olduğu yerde yapılamayacak bir şey yoktur. Ben bunu burada gördüm. Böyle bir işbirliğinin böyle bir siyasi iradenin ilçeye sahip çıkılması güzeldir" sözleri ile konuştu.

EMNİYET ZİYARETİ
AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve İl Yöneticileri daha sonra Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'ı makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin'in de katıldığı bu ziyarette konukları Emniyet Müdürü Niyazi Koçak kapı önünde karşıladı. Ziyarette konuşan AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, "Birlik ve beraberlik içerisinde en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz, görevinizde başarılar diliyoruz" sözleri ile konuştu.

CİDDİ SONUÇLARA ULAŞTIK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'da konuşmasında, "Geçtiğimiz Temmuz ayında göreve başlamıştım bir süre başka bir görev için ayrıldım. Kdz.Ereğli oldukça büyük bir ilçe ve nüfusumuz oldukça kalabalık. Temel görevimiz vatandaşlarımız ile en önemli görev olan güvenlik hizmetini en iyi şekilde sağlamak.
Bu konuda tüm arkadaşlarımız 7 gün 24 saat ellerinden geleni yapıyor. Son 1 ay içerisinde ciddi sonuçlara ulaştık. Amacımız iyi bir hizmet vermek, kentimizin güvenliğini en iyi şekilde sağlamak, görevimizi en iyi şekilde yapıp götüreceğiz. Görevimizde başarılı olduğumuzu düşünüyoruz, herkes huzur ve güven içerisinde yaşamayı sürdürür" dedi.