AKP Bölge Koordinatörü Osman Çakır, kongre süreci ertelenen AKP Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatında partililer ile bir araya geldi.

AKP Düzce Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Osman Çakır, AKP Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatına gelerek belde belediye başkanları, teşkilat yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile bir araya geldi ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı girişinde karşılanan Çakır daha sonra toplantı salonuna Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Emine Çift ile birlikte geçerek partililer ile bir araya geldi. Toplantının basına açık bölümünde konuşan Milletvekili Çakır, genel merkezin politikalarını uyguladıklarını vurguladı. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme hedefinde olduklarını söyleyen Çakır şu ifadelere yer verdi: Allah nasip etti Zonguldak ile alakası bir takım çalışmalar yapıyoruz. Biz burada kral değiliz, bunu baştan vurgulamak istiyorum. Bizim Genel Merkezin uygulamış olduğu politikayı yöremize yansıtmaya çalışıyoruz. İsteklerimize göre kendi tavırlarımıza göre herhangi bir politika da geliştirmiyoruz.

TEK LİSTE ŞARTI
Genel Merkezin tek liste ile gidilmesi talimatı verdiği AKP Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatında İbrahim Sezer'in de aday olması ile başlayan süreçte 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan kongre ileri bir tarihe ertelenmişti. Bölge Koordinatörü Osman Çakır, basına kapalı gerçekleştirilen bölümde kongrenin tek liste ile gerçekleştirilmesi yönünde görüş bildirdiği, AKP Kdz.Ereğli İlçe Yöneticilerinin yanı sıra, belde belediye başkanlarının bu konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi. Öte yandan İlçe Başkan adayı İbrahim Sezer'e toplantı ile ilgili görüşlerini sorduk. Sezer, İlçe yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirildi, ben çağırılmadım, teşkilat içerisinde bir toplantı sözleri ile yanıt verdi.