Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ramazan ayı kapsamında belediye personeline iftar yemeği verdi.
Belediye yemekhanesinde gerçekleştirilen yemeğe, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Tahsin Atayan, Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Erol Yılmaz, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. Dualarla başlayan yemeğin ardından, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir iftar yemeğine katılan tüm personeline teşekkür ederek, bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
Sizlerle böyle güzel bir akşamda bir arada olmaktan onur duyuyorum. Ramazan ayı Müslüman aleminin ma nevi duygularının yüksek mertebeye ulaştığı kutsal aydır. Bu ay bizde dost luğu kardeşliği, paylaşımcılığı daha çok ortaya çıkartıyor. Biz çalışma yaşantımızda sizinle beraber daha çok çalışarak ve daha çok yorularak halka hizmet etmek için uğraşıyoruz.

HAKKINIZI ALACAKSINIZ
Sizin haklarınız var. Zamanı geldi-ğinde sizlere bu haklarınızı layıkıyla yapmaya çalışacağız. Disiplinli, planlı programlı çalışmak çok önemlidir. Bunu yapamıyorsak başarıdan söz etmemiz mümkün değil. Sizlere böyle güzel bir güne katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de yaklaşan Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.