AKP Zonguldak İl Teşkilatı, Mithatpaşa Mahallesi’nde miting gerçekleştirdi.
Kalabalık vatandaş topluluğuna hitap eden AKP İl Teşkilatı, Mithatpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen mitingde 12 Haziran 2011 seçimleri için destek istedi. İlk olarak konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman sözlerini şöyle sürdürdü, “Önümüzdeki günlerde sizlere dağıtmak için yaptığımız hizmetlerin yazılı olduğu broşürleri kapı kapı dağıtacağız, sizlere ulaşacağız. Biz bile yaptığım çalışmalara batığımızda ne kadar çok hizmet götürdüğümüzü anlamış oluyoruz. Bizler çok güzel hizmetlere imza attık, inşallah önümüzde ki günlerde daha güzel hizmetleri sizlere getireceğiz. 12 Haziran’da Mithatpaşa’nın desteklerini bekliyoruz” dedi.
Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçı ise şöyle konuştu: “2002 yılından önce hastanelere rahat gidemiyorduk, şimdi nüfus cüzdanımızla istediğimiz hastanelere gidebiliyoruz. Yolların durumunu görüyorsunuz. Bize CHP Genel Başkanı yolsuzlukların partisi diyor, ama bu ülkede 15 bin metre yol yapan bir hükümet yolsuzlukların olduğu bir ülkede bu kadar yolları yapabilir miydi? Yolsuzluk olan bir ülke de 80 tane vilayette üniversite olabilir miydi, bunları unutmayarak 12 Haziran seçimleri inşallah başbakanımız da dediği gibi ustalık dönemi, eksikliklerimiz vardı onları giderme dönemidir. Biz biliyoruz ki Mithatpaşa AK Parti’nin arkasında olan bir mahalleleridir. İnşallah 12 Haziran’da buradan en yüksek oyu bu teşkilatımız ve siz vatandaşlarımızda desteğiyle sandıklardan çıkartacağımıza inanıyoruz.”
AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise Mithatpaşa Mitingi’nde şöyle konuştu:
“Sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlere her zaman ilgili ve  alakalısınız. Seçim döneminde siyasiler meydanlara çıkıyor, bol bol vaatlerde bulunuyor, ondan sonra da dün dündür, bu gün bu gündür diyorlar. Yada çok şeyler vaat ediyor, sonra o kutluğa gelemiyor insanların bir takım duygularını sömürme noktasına gidiyor. Şimdi yine meydanlara çıktılar, hastaneler, postaneler, işler, aşlar, ekmeleri bol keseden dağıtmaya devam ediyorlar. Ama şunu söyleyeyim 12 Haziran da iktidara gelemeyecekleri için bol keseden atıp tutuyorlar. Ama şunu söyleyeyim 12 Haziran seçimlerine biz sizin karşınıza Ergenekonla, darbeyle yada buna benzer bir takım kirli işlerle bu işin içerisine girmiş isimler değil sizin içinizden çıkan tertemiz, pırıl pırıl, üreten, emek sarf eden, belediyecilik yapan genç dinamik arkadaşlarımızla huzurlarına çıktık. Şimdi biz Zonguldak’a hizmet etmek için, Zonguldak’ı gerçekten Zonguldak yapmak için, işsizime, aşsızımıza imkan bulmak için bu dönemde çok güzel hizmetler yapacağımızı, 2002-2010 yılında AK Parti’nin ülkemize neler getirdiği broşürlerini de dağıttık, okuyorsunuz.
2006-2010 yılları arasında TTK’yı rehabilite ederek, 250 Trilyon harcanarak ve 2006-2010 yılları arasında 5 bin insanımızı TTK’ya istihdam eden AK Parti’dir. Zonguldak’ta TTK’nın dışında istihdam alanları yaratan yine AK Parti’dir. Bundan sonra TTK’nın bırakın kapatılmasına bu gün meydanlara çıkıp nutuk atanlara sormak istiyorum, TTK’da bir tek emeğiniz var mıdır, gayretiniz, çalışmanız var mıdır? İşte kapandı, kapanıyor denilen kurulu ayağa kaldıran 5 bin işçiyi de alan AK Parti’dir. Bundan sonra TTK’ya alınacak işçileri de yine AK Parti alacaktır. Elbette ki söylenmesi gereken çok şey var, biz laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz.
Çağ atlatan AK Parti iktidarıdır ve bundan sonra da Zonguldak ayağında da genç ve dinamik arkadaşlarımızla da yola çıktık. Bize şimdiye kadar vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyorum. 12 Haziran’da sizlerden destek bekliyorum.”