MHP Milletvekili Aday Adayı Uzun’dan çağrı:

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı Ali Uzun, MHP İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada vatandaşa ‘bize destek verin’ çağrısında bulundu.

 

MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, parti binasına gelerek üyelerle buluşan Ali Uzun’un aday adaylığından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Uzun, MHP saflarına katılarak bizleri onurlandırdı. Kendisinden büyük bir güç aldık, teşekkür ediyoruz” dedi ve sözü Uzun’a bıraktı.

“KÜSMEK YOK”

19. Dönem Doğru Yol Partisi (DYP) Milletvekili ve Başkent Üniversite Hastanesi Genel Koordinatörü Ali Uzun, MHP’den aday adayı olduğu için gururlu olduğunu belirterek başladığı konuşmasında; “Zonguldak’ı çok iyi tanıyorum. Burada 19’uncu dönemde milletvekilliği yaptım. Şimdi MHP’yi tercih ederek Zonguldak’la Ankara arasında köprü olmak istiyorum. MHP’nin TBMM’deki misyonunun daha fazla olacağına inanıyorum. 12 Haziran seçimlerinden sonra mecliste yer alacağız ve ülkenin sorunlarını bitirmek adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Burada arkadaşlarımın aday olma şansı neyse benim de o. Aday kim olursa olsun küsmeden MHP’yi Zonguldak’ta birinci parti yapmak için çalışacağız” dedi.

“ZONGULDAK’IN GERÇEK SAHİBİ BİZİZ”

Kavgasız, gürültüsüz, şenlik içerisinde bir seçim yaşamak istediğini belirten Uzun; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, geçtiğimi günlerde seçim beyannamesini açıkladı. Orada 100 önemli söz var. Mutlaka okuyun” dedikten sonra milletvekili seçimlerinde destek beklediğini belirterek; “Zonguldak’ın gerçek sahibi biziz. Tüm Zonguldaklı hemşerilerimize ihtiyacımız var. Partili veya partisiz, önemli değil. Bize sahip çıkın” şeklinde konuştu.

“HABERAL’IN ÇIKARILMAYIŞI BÜYÜK HATA”

Uzun, yıllar birlikte çalıştığı Başkent Üniversitesi eski Rektörü ve Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı olması yönündeki soruya; “Haberal demokratik hakkını kullanarak istediği partiden aday adaylığını koymuştur. Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca 12 Haziran seçimlerinden sonra Silivri’den çıkacağına inanıyorum. Zaten bugüne kadar çıkarılmayışı büyük bir hata” diye cevap verdi.

Açıklamanın ardından Ali Uzun, alkışlar eşliğinde parti binasından ayrıldı.