Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) İşyeri Temsilcileri bizim gözümüz, kulağımızdır dedi.

Odabaş, Erdemir'de İşyeri Baş Temsilcisi Mustafa Yıldız'ın daveti üzerine Baş Temsilcilik binasında Erdemir'deki sendika üyesi İSG işyeri temsilcileri ile bir araya geldi. Burada, İSG temsilcilerine hitaben konuşan Odabaş, şunları söyledi: Ünitelerdeki iyileştirmeye açık alanlarda, iş sağlığı ve güvenliği anlamında iyileştirilmesi gereken konularda ve koruyucu malzemelerinin eksiklerinin tedarik edilmesinde, şube başkanı olarak üzerime düşen görevi eksiksiz yapacağım. Bu konuda beklenti ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Çünkü, İş Sağlığı ve Güvenliği İşyeri Temsilcileri bizim olmazsa olmazımız, gözümüz, kulağımızdır. İş yerlerinde yaptığınız çalışmalardan dolayı size bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Erdemir'de kazasız, belasız iş hayatının devam etmesini diliyorum.

Baş Temsilci Mustafa Yıldız'ın yanı sıra İSG İşçi Temsilcisi Başkanı Necdet Karaahmetoğlu, ve 24 İSG İş Yeri Temsilcisi'nin katıldığı davette, konuyla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.