Alaplı TSO Başkan Vekili Tarık Yazıcı, yapılmasını planlanan liman projesiyle ilgili değerlendirmede bulundu.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Tarık Yazıcı, ilçeye yapılması düşünülen Liman projesinin ekonomik anlamdan ilçe ve bölge için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Liman projesinin ilçenin hem ekonomik hem de sosyal yönden büyük katkılar sağlayacağını belirten Yazıcı, "İlçemize yapılması düşünülen liman projesi ekonomik ve sosyal alanda önemli katkılar sağlayacaktır. İlçemizde nakliyeci esnafımız yaşanan ekonomik kriz nedeniyle can çekişmektedir.
Liman projesi nakliyeci esnafımız içinde bir kurtuluş olacaktır. Proje ilçemiz esnafı içinde büyük bir fırsattır. Liman projesi ile ilçemiz ve bölgemiz Anadolu'nun ulaşım üssü olma özelliğine de kavuşacaktır. Liman projesine ilçemizdeki herkesim tarafından destek verilmektedir. Limanın yerinin ilçe merkezine yakın olmasının daha faydalı olacağına inanıyorum.
TSO yönetimi olarak göreve geldiğimizde yapmayı düşün-düğümüz çok ortaklı şirket projesi, liman projesinin onayının alınması ile hayata geçirilecektir. İlçemizdeki iş adamlarımızı projenin onaylanmasının ardından projeye ortak olmalarını bekliyoruz" dedi.