AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdürü Necmi Çelik'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette daha önceki çalışma bölgelerinde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Çelik'i kutlayan Ulupınar ildeki çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi. Ulupınar, ziyarette yaptığı konuşmasında, Zonguldak'ta ve ilçelerde tarımla ilgili çok ciddi çalışmalar yapıldı şuana kadar. Şimdiden sonra daha da böyle vatandaşlarımızı özendirmek, topraklarımızın daha böyle vatandaşlarımız tarafından işlenmesini, hayvancılığın ve tarımın gelişmesi hem Zonguldak'ta hem de bölgede ciddi bir önem arz etmekte. Ben Ankara boyutunda her türlü çalışmaya hazırım" dedi.
Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdürü Necmi Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek süre gelen çalışmalardaki desteklerinden dolayı Ulupınar'a teşekkür etti.
Zonguldak'ta arazilerin küçük ama elde edilen verim miktarının yüksek olduğunu söyleyen Necmi Çelik bölge toprağının çok verimli olduğunu  söyledi.