Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,Hükümetimiz kaldırım çalışmalarını ve ışıklandırma çalışmalarını sürdürüyor dedi. Kastamonu Karayolları 15.Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Çaydeğirmeni ile Devrek şehir merkezlerinden geçen karayolunun kenarlarındaki kaldırımları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ve Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Sami Uyar'la yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini belirterek; Zonguldak genelindeki karayolları kenarlarında bulunan kaldırım ve refüj yenileme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü, belirtti. Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, Zonguldak genelinde yaya kaldırımlarının yanı sıra, refüj düzenleme ve yol genişletme çalışmalarını sürdürdüğünü, Devrek-Çaydeğirmeni merkezlerinden geçen karayolunun kenarındaki kaldırımlarında yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını, anlatan Özcan Ulupınar; Hükümet olarak halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Vatandaşlarımızın karayollarından ve bu yolların kenarında bulunan kaldırımlardan daha rahat bir şekilde yararlanabilmeleri için yaptığımız girişimler olumlu sonuç verdi. Bu amaçla bölgemizde birçok yolun altyapısı, ışıklandırılması, yenileştirme, genişletme ve kaldırım çalışmaları yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.diye konuştu.Bölgenin modern bir görünüme kavuşması için yoğun çaba harcadıklarını belirten Özcan Ulupınar, Devrek şehir girişindeki aydınlatma sisteminin de BEDAŞ tarafından yapıldığını hatırlatarak şöyle konuştu; Bölgemiz gelişiyor, güzelleşiyor. Bunu ben değil, dışarıdan gelen herkes söylüyor.
Yapılanları Zonguldaklılar, Devrekliler, Çaycumalılar, Ereğlililer çok yakından takip ediyor. En güzel gözlemci, en tarafsız gözlemci halkımızdır. Zonguldak insanı kendilerine yapılan hizmetleri ömür boyu unutmaz.
Bize durmak yakışmaz. Biz yolumuza tüm hızıyla devam ediyoruz. Ulupınar açıklamasında; Karayolları ile DSİ Bölge Müdürlüklerinin bölgedeki derelerin ıslahını, şehirlerin giriş çıkışlarının asfaltını, kaldırımlarını, refüjlerini, ışıklandırmasını yapıyor. Burada söz konusu olan kimin yaptığı değil, bölgemize, Zonguldak'ımıza hizmet yapılıyor olmasıdır. Biz Zonguldak'a çalışıyoruz. Zonguldaklılara, bölgemiz insanına çalışıyoruz. Asıl olan budur" ifadelerini kullandı.