AKP Zonguldak Milletvekili adayı Ulupınar, 29 Nisan Cuma günü seçim startını vereceklerini, Seçim Koordinasyon Merkezi raporu doğrultusunda da çalışmaların süreceğini söyledi.

Ulupınar: Projeler ile çözüm önerilerimizi aktaracağız. Zonguldak’ın turizm alt yapısından kültürel faaliyetlere doğa harikası coğrafyasından, genç dinamik iş gücüne nasıl artı sağlayabiliriz bunlara kafa yoracağız. Zaman dar coğrafya geniş, bütün vatandaşlarımızı görmemiz, köylere gitmemiz lazım.

AKP Zonguldak Milletvekili 3. sıra adayı Özcan Ulupınar, seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı. Seçim Koordinasyon Merkezi raporları doğrultusunda seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ulupınar, vatandaşın gösterdiği yoğun ilgiye de teşekkür etti.

ALNIMIZ AK
Ulupınar, “Seçim Koordinasyon Merkezinin raporu doğrultusunda seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatlarımızı ziyaret ettik, esnafımızı, muhtarlar derneğimizi, sivil toplum örgütlerimizi, meslek odalarımızı ziyaret ettik. 29 Nisan Cuma günü adaylarımız ile düğmeye basıyoruz. Seçim bürolarımızın açılışlarını gerçekleştireceğiz, 5 adayımız artık seçim startını veriyor. Seçim bürolarımız, seçim koordinasyon merkezinin hazırladığı programlar var. Zaman dar coğrafya geniş, bütün vatandaşlarımızı görmemiz, köylere gitmemiz lazım. İşbölümü yapacağız, il genel meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ile ortak hareket edeceğiz. Karnemiz pekiyi, anlımız ak. Yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlatacağız, zorlanmayacağız, boş laf da üretmeyeceğiz.

VATANDAŞ BİLİYOR
7 yılda partimizin Zonguldak’a yaptığını vatandaşlarımız biliyor, hatırlatma yapıp yapacaklarımızı anlatacağız. Projeler ile çözüm önerilerimizi aktaracağız. Zonguldak’ın turizm alt yapısından kültürel faaliyetlere doğa harikası coğrafyasından, genç dinamik iş gücüne nasıl artı sağlayabiliriz bunlara kafa yoracağız.
2023 Yılını planladı partimiz, başbakanımızın programın bir bölümünü açıkladı bir bölümünü de açıklayacak. Bu programlar içerisinde Zonguldak’ı ilgilendiren kısımlar var, önümüzdeki günlerde bu da netleşecek. Her 10 günde bir seçim beyannamesinden kısımlar açıklanacak. Bu partinin ülkemize kattığı çok hizmetler var. Başbakanımıza, ülkemizin partimize ihtiyacı var. Partimize zerre kadar güç katabilirsek onur duyarım.

10 YILDIR SİYASET YAPIYORUM
10 Yıldır aktif siyaset yapıyorum. Bu görevi de onurla gururla yapıyorum. Halkın sevgisi ilgisi giderek artmakta, bu sevgi, ilgi arttığı şekilde hizmet aşkı artarak devam edecektir. Kutsal bir görevdir, ibadettir diye düşünüyorum, Allah yardımcımız olsun.
Bu seçimlerin Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu seçimlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta da partimiz zirvede çıkacaktır” sözleri ile konuştu.