Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesi'nin bünyesinde kurulan Ata Sanat Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu "Boyacı" adlı tiyatro oyunu, önceki gün iki seans halinde Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sahnelendi.  Oyunu, ADD Zonguldak Şube Başkanı Sabri Yavuzyılmaz, üniversite öğrencileri, askerler ve tiyatro severler izledi. Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı ve Burçin Atayanın yönettiği "Boyacı" adlı oyun, salonu dolduran kalabalık tarafından büyük ilgiyle seyredilirken, oyun sonunda ADD Zonguldak Şube Başkanı Sabri Yavuzyılmaz tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.
ADD Şube Başkanı Sabri Yavuzyılmaz, tiyatro hakkında şöyle konuştu;
"Ata Sanat Tiyatrosu, Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolu bünyesinde 2008 yılının Kasım ayında kuruldu. Kuruluş amacı, Atatürkçü düşünceyi ilke edinen gençlerin bunu tiyatro ile birleştirmek istemesi ve 'tiyatronun her ayrıntısında sanat var' ideolojisi ile sahnedeki yerlerini aldı. İki yıldır faaliyet gösteren topluluk, 2009 yılında Nisan ayı itibariyle 'Kadınlık Bizde Kalsın' isimli oyunu sergiledi." 2 perdelik oyunda; Sinan İblağ, Gülbeyaz Erden, Sedat Demirci, Zekeriya Genç, Erkan Alkan, Emre Karaoğlu, Kadriye Bolat, Eray Erakçaoğlu, Gökhan İskender ve Nesrin Köse rol aldı.
Oyunun konusu şöyle: Bir doktor muayenehanesinde geçen oyunda, boyacı Kadir ve çevresinde gelişen komik olaylar anlatılıyor.
Ülkedeki ekonomik açmazlar, gecekondu sorunu, mafya ilişkileri, ihale çıkmazı gibi güncel konuların yanı sıra bireylerin mutsuzluğu, aile ilişkileri, kıskançlık ve aşk ironik bir dille, yoğun bir trafik içerisinde seyirciye aktarılıyor.