AKP Zonguldak milletvekili adayı Özcan Ulupınar, adaylığının açıklanmasının ardından ilk olarak AK Parti İl Başkanı Hami Uçar'ı ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ı ziyaret eden Ulupınar, aktif siyasetin içinde yer almanın kolay olmadığını söyledi. Partide makamlardan bir şey alan değil, değer katan konumda olmaları gerektiğini belirten Ulupınar, “2002 yılında da 4. sıra milletvekili adayı olmuştum. Kısmet olmadı. Her işte bir hayır vardır. 2004 yılından beri Devrek Belediye Başkanlığını yürüttüm. 1 ay öncesine kadar çok güzel çalışmalarımız oldu. Partimizin ve hükümetimizin desteği ile bu gün kısmet oldu ve milletvekili adayı oldum. 34 aday adayı içerisinden 3. sırada olmak gerçekten gurur verici. Her zaman söylüyorum listede olsan da olmasam da bütün seçimlerde aday arkadaşlarımızla beraber çalışma yaptım. Zonguldak’ta gitmediğimiz görmediğimiz yer kalmadı. Antrenmanlıyız bu konuda. Ülkemizin ve Zonguldak'ın hükümetimize çok büyük oranda ihtiyacı var. Aday adayı arkadaşlarımızla yaptığım görüşmede en ufak bize karşı bir kırgınlık yok. Halkımızın sevgisini kazanmak, gönlüne girmek kolay bir iş değildir. Önümüzdeki günlerde bir program, genel merkezde bir çalışma yapılacak. O program ölçeğinde çalışmalarımızı başlatacağız. Hep şunu ifade ettim. Biz partimizden, makamlardan bir şey alan konumda olmamalıyız. Bir şey katan değer katan konumda olmalıyız. Partimizin bu zamana kadar ki seçimlerde, referandumda bölgemizde yüksek oy aldı. Gurur vesilemiz oldu. Yüz akımız oldu. Bu seçimde de açık ara 1. parti çıkacağımıza inanıyorum” dedi. Özcan Ulupınar'ın isminin listelerde olmasının kendilerine heyecan ve mutluluk kattığını belirten İl Başkanı Hamdi Uçar da, “Özcan Beyin teşkilatımızın tabanından gelmesi, tanınması, bilinmesi bizim açımızdan çok önemlidir.
Bu süreçte bize çok büyük destek verecek, güç verecek, heyecan verecektir. Bu seçim sürecinde kendisine çok ağır düşecek ama biz bu yükü hafifletmeye çalışacağız. Kendisini kutluyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.