Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Yayla Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi üzerinde devam eden bağlantı yolları çalışmalarını yerinde inceledi.
Zonguldak'ta ulaşım anlamında büyük yol kat ettiklerini belirten İsmail Eşref, Yayla Mahallesi Papatya Sokak'taki çalışmanın iki gün içerisinde, Bahçelievler Mahallesi Yunus Emre Caddesi'ndeki çalışmanın ise en geç bir ay içerisinde bitirilmesini hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:
"2 KİLOMETRELİK YOLU 100
METREYE DÜŞÜRÜYORUZ"
"Tugay Komutanlığı ile Zonguldak Karaelmas Üniversitesi arasındaki yolu genişlettik. Çevik Kuvvet'in üzerindeki Şirin Sokak ve Filiz Sokak'ı birleştirdik. Hasan Karabacak Sokak'ı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne bağladık. Şimdi Yayla Mahallesi üzerinde bulunan Filiz Sokak'ı da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne bağlayacağız. Bu çalışmamız başladı. En geç iki gün içerisinde bu yolun bitirilmesini hedefliyoruz. Ardından üzerine asfalt dökerek hizmete açacağız. Bu yol sayesinde artık Rüzgarlı'dan gelen vatandaşlarımız TTK Genel Müdürlüğü binasından dönmek zorunda kalmayacak. 2 kilometrelik yolu 100 metreye düşürüyoruz. Şehrimize hayırlı olsun."
Yayla Mahallesi'ndeki çalışmaları da inceleyen Başkan Eşref, ardından Bahçelievler Mahallesi üzerinde devam eden diğer çalışmayı inceledi. Eşref, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
"RAMAZAN BAYRAMI'NA
KADAR BİTİRECEĞİZ"
"Bahçelievler Mahallesi üzerindeki Bayındırlık Lojmanları'nın bulunduğu Yunus Emre Caddesi'ni Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin alt giriş kapısına bağlıyoruz. Burada yürüttüğümüz yol çalışmalarını kanalizasyon çalışmalarıyla koordineli olarak gerçekleştiriyoruz. Bu yol bittikten sonra öğrencilerimiz ve Zonguldak halkımızın ulaşım rahatlığı gözle görülür şekilde artacaktır. En büyük hedefimiz bu yolun Ramazan Bayramı'na kadar bitirilmesidir."