AKP Zonguldak Milletvekili Candan, AKP Kilimli Belediye Başkanı Özdemir'i ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ,AK Parti Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ve meclis üyeleri, AK Parti Kilimli Belde Başkanı Cavit Taşçı ve yönetim kurulu üyeleri Kilimli Beldesinde hızla yapımı devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.
AK Parti Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir yaptığı konuşmada, 77 km'lik kanalizasyon çalışması büyük bir projedir.
Bu büyük projenin yarısını iller bankasından hibeyle geri kalanını da 15 yıl vadeli kredilendirerek yapıyoruz. Kentlerin önce alt yapısının tamamlanması gerekir .Şu ana kadar çalışmalarımızın 5 km 'si tamamlanmış bulunmaktadır . 9 mahallemizde fosseptik çalışmalarımız bitmiş durumdadır .4 adeti 500 hanelik, 5 adeti 300 hanelik olarak tamamlanmıştır. Şu anda Çamlık 1, Hisararkası 3 ,Merkez Mahallesinde 1 olmak üzere toplamda 5 noktada çalışmalarımız devam etmektedir dedi.
Zonguldak Milletvekili Ercan Candan Sayın Başkanımızla Kilimli'yi dolaşıyoruz .
Önce alt yapının bitirilmesi lazım, başkanımız alt yapıya başlamakla çok isabetli bir karar vermiş . Alt yapı ve yol için elimizden gelen yardımları yapmaya çalışıyoruz. Alt yapı bittikten sonra ön arıtma tesisi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Başkanımızı tebrik ediyorum. Çalışmalara doğru yerden başlamış ve güzel gidiyor. diye konuştu.
AK Parti Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'a çalışmalar hakkında bilgi vererek,  yüklenici firma çalışanlarına çalışmalarından dolayı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.