Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Yukarıbaş, Kdz.Ereğlililer Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Almanya Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Kdz.Ereğlililer Derneği'ni ziyaret etti dernek yöneticileri ile görüştü. Yukarıbaş ziyarette yaptığı açıklamasında, Biz gurbetçiler olarak bölgemizde yaşanan gelişmeleri sürekli takip etmekteyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yapmaya da hazırız. Sivil toplum kuruluşlarının olması önemli bu kuruluşlarının birbirleri ile uyum içerisinde olması ise daha önemli bir durumdur. Kdz.Ereğlililer Derneği'nin çalışmalarını da yakınen takip etmekteyiz. Noyan Keskin'in Başkanlığa gelmesi ve yeni yöneticilerin belirlenmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım istedik. Biz gurbette yaşayan yüreği bu memlekette olan insanlar sizlerle her zaman iç içeyiz, birlik içerisindeyiz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Noyan Keskin'de, Yeni yönetimimiz çalışmalarına başlamıştır. Derneğimizin çeşitli projeleri vardır bu projeleri de hayata geçirebilmek için adımlarımızı atıyoruz. Almanya Zonguldaklılar Derneği'nin çalışmalarını da biz basından takip etmekteyiz. Güzel işlere imza atıyorsunuz. Ziyaretinizden son derece memnunluk duyduk gurbette yaşayan yüreği vatan sevgisi memleket özlemi ile dolan tüm yurttaşlarımıza selamlarımızı saygılarımızı iletin, gönüllerimiz onlarla sözleri ile konuştu.

Ziyarette Zonguldak ve Kdz.Ereğli bölgesinin son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunurken toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.