AKP Zonguldak İl Başkanlığı Engelliler Komisyonu Başkan ve yöneticileri,  Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.

AKP Zonguldak İl Başkanlığı Engelliler Komisyonu Başkanı Nihat Kayış, Başkan Yardımcısı Turgut Karadağ, Siyasi İşler Başkanı Mustafa Kayıkçı, Medya Tanıtım ve Yazı İşleri Başkanı  Samet Maskar, Sosyal İşler Başkanı Sinan Köroğlu, Sayman Ahmet Polat, Üyeler;  Sadettin Ertürk ve Tuncay Başar ile Ak Parti Kilimli Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak, çiçek takdim ettiler. Ağırlıklı olarak engellilerin sorunları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, bu sorunların çözümü için herkese görev düştüğü dile getirildi. Ak Parti Zonguldak Engelliler Komisyonu Başkanı Nihat Kayıkçı, Alaplı Belediyesi’nin başarılı  çalışmalarını basın ve kamuoyundan takip ettiklerini belirterek, “ Engellilere verdiğiniz önem, onların sorunlarının çözümü konusunda yaptığınız çalışmaları özellikle büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz. Bu konuda Alaplı  gerçekten çok duyarlı. Bu duyarlılığın oluşmasında katkıda bulunan size ve tüm Alaplı halkına teşekkür ediyorum.” Dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, Alaplı’da engellilere karşı herkesin duyarlılığı bulunduğunu belirterek, “ İlçemizde yaşayan herkes, engellilerimizin sorunlarının çözümüne duyarlıdır ve bu konuda elinden gelen çalışmayı yapar. Bu duyarlılığın oluşmasında, buradaki engelliler derneğinin de büyük bir katkısı var. Ben onlara da bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz de Belediye olarak, yaptığımız tüm çalışmaları engelli vatandaşlarımıza göre planlıyoruz; onların da bu yaptığımız hizmetlerden kolay bir şekilde faydalanmasını sağlamaya çalışıyoruz.” Dedi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, özellikle son 10 yılda engellilerin yaşam şartlarının kolaylaştırılması noktasında çok önemli bir mesafe kat edildiğini belirterek, “Engelli vatandaşlarımız, daha yakın zamana kadar evlerinden çıkmaya çekiniyorlardı. Bugün, onlar da toplumun her bireyi gibi gezebiliyorlar, dolaşabiliyorlar, ziyaretlerde bulunabiliyorlar.” Dedi. Ziyaretin ardından Ak Parti İl B:aşkanlığı Engelliler Komisyonu Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Rabia Kural, babaannesine verilmek üzere Samet Maskar’a tekerlekli sandalye hediye etti.