Kdz. Ereğli'de 21 - 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla, Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü'ne kutlama ziyaretlerinde bulunuldu. 
Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak, beraberinde Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve TTK Armutçuk Müessesesi İşletme Müdürü Hasan Yılmaz, Orman Haftası münasebetiyle Ereğli Orman İşletme Müdür Yardımcısı İdris Tetik'e kutlama ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Ülkemizin can damarları olan ormanlarımızın korunması ve yaşatılması için büyük bir gayret içerisinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğündeki tüm çalışanların Orman Haftasını en içten duygularımla kutlar, birlikte daha mutlu, başarılı ve huzurlu yıllar geçirmenizi dilerim dedi.
Orman İşletme Müdür Yardımcısı İdris Tetik de, Belediye Başkanımız Bekir Çolak, İşadamı Yazıcıoğlu ve Müessese Müdürü Yılmaz beyin, Orman Haftası münasebetiyle bizleri ziyaret etmesinden son derece memnun olduğumuzu ifade etmek isterim. Devletimizin kurumları olarak milletimizin refahı, ülkemizin kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerektiği bilinciyle, nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.