İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetimi yaptığı ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Ekip ruhu içerisinde hareket edeceklerini ve kendilerine yüklenen sorumluluğu iyi bildiklerini belirten Kartal'dan birliktelik çağrısı geldi.

 

İLK YÖNETİM TOPLANTISI 45 DAKİKA SÜRDÜ

CHP Kdz.Ereğli İlçe Kongresi'ni 5 oyla Yaşar Balcı'ya karşı kazanan Hayrettin Kartal ve ekibi İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşık 45 dakika süren toplantının ardından CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal açıklamada bulundu.

 

"SORUMLULUK ÜZERİMİZE YÜKLENDİ"

Tüzük gereği görev dağılımını gerçekleştirdiklerini söyleyen Kartal, Kdz.Ereğli tarihinde unutulmayacak demokrasi şöleni havasında geçen bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongre sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi'ni önümüzdeki döneme hazırlayacak yeni ekip arkadaşlarımız ile birlikte CHP'yi çok daha iyi noktalara taşıyacak bir sorumluluk üzerimize yüklendi. CHP İlçe Yönetimi olarak bu sorumluluğun bilinci içerisindeyiz, bir ekip ruhu içerisinde birlikte mücadele ile önümüzdeki çetin dönemi başarı ile geçeceğimize inanıyorum. İlçe Seçim Kurulundan görev kağıdımızı aldık. İlk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirerek görev dağılımını yaptık.

GÖREV DAĞILIMI

Buna göre Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Asım Bozkurt, İlçe Sekreteri Ayşegül Erdoğan, İlçe Saymanı Muhittin Dikmen, İlçe Eğitim Sekreteri Çiğdem Kılıç, İlçe Bilişim Sorumlusu İhsani Kenanoğlu, Kadın Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Çiçek Güvenç, Gençlik Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Dikenli, Demokratik Kitle Örgütleri, Sendikalar İşçi Komisyonlarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İsmet Demirhan, Köy ve Beldelerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Arslan, Esnaf, Ticaret ve Meslek Odalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertan Acur, İlçe Sekreteri Yardımcısı Gülşen Onat, İlçe Eğitim Sekreteri Yardımcısı Asiye Demir. Bu görevlendirmeler tüzük gereği yapılan görevlendirmelerdir. Ancak burada görev yazılmamış gibi görünen arkadaşlarımızda her anlamda partinin eksiklerine çalışmalarına ekip ruhu içerisinde çalışacaklardır bu anlamda hepimiz görevliyiz. Önümüzdeki günlerde Gençlik ve Kadın Kollarımızı da oluşturacağız dedi.