CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali İhsan Köktürk, AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın Devrek Belediye Meclisinde Milletvekilleri Muharrem İnce'ye cevap vermesini eleştirerek, Ulupınar cevap vereceği yerin TBMM olduğunu bilmeli dedi.
ATIP TUTUP, HAYAL SATIYORLAR
AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı atıp tutmakla suçlayan Köktürk, 'Kendine güveniyorsa belgeleri ile birlikte çıksın meclis kürsüsünden açıklamasını yapsın' diyerek CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi savundu. İnce'nin Ulupınar hakkında dava açtığını belirten Köktürk, Partisinin, Genel Başkanının ve Grup Başkanvekilinin yaptığı her türlü açıklamanın arkasında olduklarını söyledi.
ULUPINAR TBMM'DE CEVAP VERSİN
Adalet ve kalkınma partisinin oy uğruna halka baskı yaptığını, verdiği sözleri yerine getirmediğini belirten Köktürk Adalet ve Kalkınma Partisi atıyor, tutuyor, hayal satıyor. Zonguldak ve Türk halkı bunlara gereken dersi verecek ve tarihin tozlu sayfalarına gönderecektir. Önümüzdeki seçimlerde kimin belinin kırıldığı, kimin dimdik ayakta kaldığı çok daha iyi görülecektir dedi.