Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz, Gaziantep'te terörün yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek kaza sonucu şehit olan Mehmetçiklere rahmet diledi.
Karadeniz, Vatanımıza, birlik beraberliğimize kast eden hainlerin cezası idam olmalı dedi.
Yapılan açıklama şu şekilde:
Hain terör kalleş yüzünü Gaziantep'te bir kez daha göstermiş aralarında çocuklarımızın da bulunduğu 9 masum vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve 60 kadar vatandaşımızın yaralanmasına neden olan bombayı hem de bir Bayram günü patlatmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Öte yandan Şırnak'ta göreve giderken kaza sonucu Şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan Rahmet diliyor Vatan sathında bir bir kara toprağa verdiğimiz tüm Şehitlerimizi saygıyla selamlıyorum.
Yine terör yine kalleşlik ve yine haince saldırı. Öte yandan yine bilindik sağduyu çağrısı, insanların provokasyona gelmemesi için yapılan telkinler ve kınama mesajları. Ne sağduyu sözleri ne itidal çağrısı ve ne de sert kınama mesajları hainlerin kalleşçe, şerefsizce canice yaptıkları eylemleri sonlandırmayacaktır.
Açılımlar saçılımlar terörist köpekleri öven sözler, bu köpeklerin siyasi uzantılarına sahip çıkan açıklamalar bizzat Devleti idare eden hükümetin bakanları ve milletvekilleri tarafından yapılıyorsa birlik beraberlikten söz etmemiz mümkün değildir. Kimse hikâye anlatmasın boşa sallamasın milletimizi uyutmaya kalkmasın. İktidarıyla muhalefetiyle açıkça teröristlerin ve onların işbirlikçilerinin karşısında olduğunuzu ilan edin. Aranızda ki hain işbirlikçileri def edin. Açıkçası sözde dağa kaçırılıp dağdaki şerefsizler için övgü dolu sözler eden adamdan da, Diyarbakır'da polisimizin hainlere yaptığı müdahaleyi eleştiren BDP'li hainlere sahip çıkan açıklamalar yapan Hükümetin bakanı adamdan da en az teröristler kadar nefret etmemek mümkün değil.
Evet, sayın bakan; geçtiğimiz günlerde birkaç Mehmet Şehit olmuştu. Dünde Antep'te birkaç çocukla masum vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Terörün ekmeğine yağ sürüp onların  istediğini yapıp Meclisi toplayın demiyorum. Bizler itidal çağrısı yaptıkça sizler bu aziz milleti germeye ve onların duygularıyla oynamaya devam ediyorsunuz. Özür dileme erdemliği bile göstermemeniz milletin duygularını hiçe saymaktan başka ne anlam ifade ediyor.
Hiçbir suç cezasız kalmamalı. Hele hele Vatanımıza, birlik beraberliğimize kast eden hainlerin cezası idam olmalı. Alperenler olarak bir sabah uyandığımızda hainleri ve onların işbirlikçilerini yağlı urganlar da sallanırken görmek en büyük arzu ve dileğimizdir. Terörü kurutacak en büyük önlem idamdır. İdamı getirip icra edecek siyasi iktidara ve milli iradeye de ihtiyaç vardır. Milletimizin başı sağ olsun.