Alaplı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Arif Deliak, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 86. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Deliak, mesajında şunları kaydetti:

?CHP Alaplı İlçe Gençlik Kolları olarak Cumhuriyetimizin 86. Yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Ülkemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreçten Ülkeyi kurtaracak tek Parti CHP?dir.

Atatürk?ün ve Silah arkadaşlarının her türlü zorluğa rağmen kurduğu bu Cumhuriyeti korumak ve yüceltmek biz gençlere düşmektedir. Son dönemlerde yaşadığımız olumsuzluklar bizi karamsarlığa değil daha da bilinçlenmemize, sorumluluklarımızı yerine getirme noktasında daha dikkatli davranmaya yöneltmeli Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün de dediği gibi ?Milletin geleceğini yine milletin kendisi belirler? sözünden yola çıkarak bizde onun görüşleri ve fikirleri doğrultusunda Ülkemize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız.

CHP Alaplı İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı olarak Atatürk?ü, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi özümsemiş Ülke ve Cumhuriyete sıkı sıkı bağlı ve onun koruyucusu ve kollayıcısı olmaya devam edeceğiz.?