Türk Ocakları Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref, terör örgütü PKK'ya lanet yağdırdı.

Türk Ocakları Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref, terör örgütü PKK'nın bir kere daha kan dökerek son üç haftada 20 şehit verdiğimizi belirtti. Ordumuza ve güvenlik güçlerimize verilecek siyasi destekle temizlik hareketinin mutlaka yapılması gerektiğine dikkati çeken Şeref, açıklamasında şunları söyledi;
ÜLKEMİZİ YÖNETEN SİYASETÇİLERİN, IRKÇI BÖLÜCÜ TERÖR SALDIRILARININ CİDDİYETİYLE ORANTILI KARAR ALMASI GEREKİR
Türkiye'yi ayrıştırıp, bölmeye çalışan uluslararası hain projenin terör kanadı PKK bir kere daha kan döktü. Mübarek Ramazan Bayramı sonrası 4 evladımızı ebediyete uğurladık. Son üç haftada 20 yiğidimizi şehit verdik. Yüreğimiz dağlandı, ciğerimiz yanıyor, acımız büyüktür. Türk Milleti'nin milli birliğini, devletimizin dirliğini, vatan topraklarımızın bütünlüğünü koruma görevi yaparken toprağa verdiğimiz bütün şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyor, mekânları cennet, yakınlarının ve yüce milletimizin başı sağ olsun. Ülkemizi yöneten siyasetçilerin, bu ırkçı bölücü terör saldırılarının ciddiyetiyle orantılı kararlar alıp, ABD ve AB'ye fazla kulak kabartmadan, ordumuza ve güvenlik güçlerimize verilecek siyasi destekle temizlik hareketi mutlaka yapılmalıdır. Buradan hareketle, yetkililerin bu gözünü kan bürümüş bölücü başkaldırı karşısındaki niyetlerini ve cesaretlerini milletimiz anlamakta güçlük çekmektedir. Terör konusunda ülkemizin yetiştirdiği bilgili, becerikli, yetenekli ve uzman personelimiz yok mu? Varsa bunlar nerededir? Böylesine kanlı etnik bölücü problemle mücadelede, bütünlüğümüzü koruyacak milli politikamız nedir? Uygulamada etkisi ne olmuştur? Eğer bu soruların cevapları yoksa temelsiz bir bina yapmaya çalışılıyor demektir ki, bu çok daha tehlikelidir. Bugün ülkemiz, etnik fitne karşısında tarihi bir dönüm noktasındadır. Milletimizin bu olaylara artık tahammülü kalmadı. Akan gözyaşları sel oldu. Gazete ve televizyonlarda haberlere bakılamaz duruma gelinmiştir. Devleti yöneten yetkililerin, bölücü başkaldırı ve bunların eylem kolu PKK karşısında etkili ve yeterli önlemler alamayışından kaynaklanan zafiyet, milletimizde huzur bırakmadı.
Kanlı saldırılar, tehdit ve baskınlar devlet otoritesi giderek zayıflamaktadır. Ülkemizin bütünlüğü konusunda iktidarıyla, muhalefetiyle ve milli hassasiyeti yüksek kurum ve kuruluşlarla vakit geçirilmeden kolektif bir çabayla, bu ırkçı-bölücülere gerekli dersin verileceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Yeter ki devlet, niyetini, teşhisini, cesaretini doğru ve gerçekçi olarak ortaya koysun kâfidir.