Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti'ye geçmesi beklenen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çİmenoğlu'nun AK Parti'ye ve ilçeye çok şey katacağını söyledi.
TBMM eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, “Gönlüm AK Parti'de” yönünde açıklama yapan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile aynı partide siyaset yapacak olmanın heyecan verici olacağını söyledi. Yıllardır siyasetin içinde olan biri olarak Çimenoğlu ve ailesini çok iyi tanıdığını kaydeden Toptan, “Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve ailesini çok iyi tanırım, kendisiyle aynı partide bundan sonra siyaset yapmak ve yapacak olmak bana büyük heyecan veriyor. Zannediyorum Alaplı'ya ve AK Parti'ye çok şey katacaktır” dedi.
Alaplı'ya verdiği köprü sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Toptan, “Alaplı Fatih Köprüsü'nün yapımına başlanacak olması son derece önemli bir gelişme. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben siyasette kolay kolay söz vermem ama Alaplı'ya o sözü gerçekten verdim.  Ama biraz uzadı, mutlu bir sonla sonuçlandığı için mutluyum. İnşallah Alaplı halkı o köprüyü kazasız belasız bir şekilde kullanır. Köprü için Limak sadece ayaklarının kazıklarının yapımını taahhüt ediyor. Köprünün üst kısmını da Karayolları Genel Müdürlüğü yapacak. İnşallah sanırım bu sene içerisinde yapımını sonlandırırız” diye konuştu.