Yine Bilecik Üniversitesi Rektörü ve Dekanı, Milletvekili adayı Prof.Dr.Ercan Candan’ı Kdz.Ereğli’ye gelerek ziyaret etti ve başarılar diledi. Rektör ve Dekan, Candan’ın bölge için şans olduğuna vurgu yaptı.

Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kırali Murtazaoğlu, Ak Parti Zonguldak 2. Sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Ercan Candan’ı seçim bürosunda ziyaret ettiler. Birlikte çalıştıkları arkadaşlarını seçim bölgesinde ziyaret etmek istediklerini ifade eden Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Ak Parti Zonguldak 2. Sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Ercan Candan düşüncelerini paylaşarak kendisine 12 Haziran seçimlerinde başarılar diledi. Özcan; “Biz Ercan Bey’i meslektaş olarak görüyoruz. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde Akademik birikimlerle ve çalışmalarla mesleğinde çok değerli bir hocamız olduğunu biliyoruz. Uzun yıllara dayanan birikimlerini ülke insanına katkı vermek için siyasete yönlendi. Kendisine yeni hayatında başarılar diliyorum. Ercan Bey’in Akademik liyakati şüphesiz tartışılmaz. Bu liyakati gerek bölgeye gerek ülkeye çok büyük katkıları olacaktır. Allah herkese hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

 

“BİZLERE DEĞER VERDİLER”

Ak Parti Zonguldak 2. Sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Ercan Candan, başkalarının ağzından kendisi hakkında yapılan yorumları duymaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Candan; “Sayın Rektörüme ve Sayın Dekanıma çok teşekkür ediyorum. Zahmet ettiler uraya geldiler, bizlere değer verdiler. Kendilerin en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim hakkımızda söyleyeceklerini söylediler, insanın kendisi hakkında başkalarının ağzından güzel sözler duymak insanı çok mutlu ediyor. İz geldiğimiz günden buyana hep şunu söyledik. ‘Biz buraya hizmet etmek için geldik’. Halen bu ısrarımızda devam ediyoruz. Bizim görevimiz ülkeye ve bölgeye elimizden geldiğince, nefesimizin son noktasına kadar bu ülkeye, bu millete hizmet etmektir” dedi.