Anadolu'nun birbirinden güzel türküleri ile hareket ve enerji veren Samanyolu TV'de Türkücü Turgay Başyayla'nın beğeni ile izlenen programı Davetsiz Misafir, Çaycuma'da çekim yaptı.
Davetsiz Misafir ekibi Çaycuma'da manda yoğurdunun yapılışı ve tenekede kuzu pişirilmesi ile ilgili özel çekimlerini ayrıca Çaycuma Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Halk Oyunları ekibinin de yöreye ait sergiledikleri oyunlarının çekimlerini gerçekleştirdiler.
Ekip ayrıca Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e geçirmiş olduğu rahatsızlığı nedeniyle acil şifalar diledi. İlçede yapılan bu çekimlerde belediyenin yapmış olduğu yardım ve katkılarından dolayı çok memnun kaldıklarını programın yayını esnasında teşekkürlerini sunacaklarını dile getirdiler. Ayrıca program boyunca destek ve yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören'e, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veysel Özkan'a, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Nemci Güneş'e, Dağüstü Köyü Muhtarı Ercan Karakuş'a, Merkez Lokantası sahibi ve Veli Köyü Muhtarı Orhan Pınar'a, Saltukova beldesinden Ahmet Ali Karagöl ve aile efradına da teşekkürlerini dile getirdiler. Çekimleri yapılan bu programın Şubat ayının ikinci haftası içerisinde Samanyolu TV'de yayınlanması bekleniyor.