Kdz. Ereğli'de ücretsiz Kuantum  Eğitimi için davet çıkarıldı.  11 Haziran 2010 tarihinde Damla Organizasyonda saat 19.00'da yapılacak olan bu 1 saatlik semineri kaçırmayın.

Kuantum Düşünce Teknikleri konulu bir seminer verilecek. Bir saatlik bu seminerden herhangi bir ücret alınmayacak. İstanbul'dan gelecek olan iki uzman Kdz. Ereğlilere kuantum tekniğini ilgi duyanlara anlatacak. 11 Haziran 2010 Cuma günü akşamı saat 19.00'da Ereğli'de Damla Organizasyon'daki bu seminer ile ilgili olarak, düzenleyici Serhat Şahin tarafından şu bilgilendirme yapıldı:
Ruh, beden ve zihin bir bütündür. Herhangi birinde sorun yaşandığı anda yaşam kalitemiz düşmeye başlar bazı sıkıntılar peşi sıra gelir. Bedensel veya zihinsel olarak bir problem veya bir durum yaşadığımızda kendimize daha çok özen gösterirken ruhumuzda yaşanan bazı değişimler karşısında yeterince hassas olamayabiliriz. Oysa duygularımız bize bazı konularda uyarılar gönderiyor olabilir. Hayatımızda yaşanan döngüler örneğin tekrar tekrar yaşadığımız iflaslar veya parasal sıkıntılar. Para veya işle ilgili yerleşmiş inançlarımızın bir sonucu olabilir. Veya hayatımızı giren aynı tarz insanlar bize değiştirmemiz gereken bir yanımızı öğretmek için bize rehberlik yapıyor olabilirler. Tüm bunların farkına varmak, ruhun sesini dinlemeyi öğrenmek hayatımızda köklü değişikliklere yol açabilir. Bolluk, bereket, huzur, mutluluk ve en önemlisi sevgi hayatımıza akmaya başlar.
*Düşünce kalıplarımızı değiştirmeyi öğrenerek, pozitif düşünce gücünü geliştirerek, duygusal zekamızı ön plana çıkararak daha güzel ve keyifli bir dünyaya adım atmak elimizde. Kuantum tekniklerini öğrenip uygulayarak hayatımızı olumlu yönde tümüyle değiştirebiliriz. Değişime hazırım ve bunu gerçekten istiyorum diyen herkes için muhteşem bir değişim süreci başlayabilir. Yaşamın sihri beynimizde başlar.
*Kuantum semineri size; Düşünce kalıplarınızı olumlu yönde değiştirmenize Yeteneklerinizin ve potansiyelinizin farkına varmanıza Başarı ve mutluluğu seçmenize anne - babanızdan hatta atalarınızdan getirdiğiniz olumsuz özelliklerin farkına vararak bunlardan arınmamıza, evrene gönderdiğimiz mesajlar sırasında kullandığımız dil kalıplarının nasıl kullanılacağına dair bilgileri kanıtlanmış tekniklerle sunar.
*Hepimiz mükemmel yaratılıyoruz. Zaman içerisinde anne - babamızdan, yakın çevremizden bir takım bilgiler bize akmaya başlıyor. Olumluların yanında olumsuz bir takım verilere de maruz kalıyoruz. Maalesef yapılan araştırmalar şunu ortaya koyuyor ki; Olumsuz verilerin sayısı olumlu verilerin sayısından çok daha fazladır. Hayatımız boyunca bu olumsuzluklar bilinçaltımızda birikiyor. Mutsuzluk, başarısızlık, hastalık olarak bize geri dönüyor. Oysa kullanılan tekniklerle daha iyi bir dünyaya kavuşmak mümkün olabilir Tabii ki herkesin kendi seçimi ama "ben" her şeyin en iyisini hak ediyorum diyorsanız bu bir fırsat olabilir
Kuantum Eğitimini Nasıl Öğreneceksiniz?
*Sevginin temel enerji kaynağı olduğu ve bütün kainatı birbirine bağlandığı farkındalığının uyandırılması
*Kuantum Düşünce Tekniği ile kişisel mükemmelliğe ulaşmanın önündeki zihinsel, duygusal ve deneyimsel engellerin ortadan kaldırılması ve dış dünyaya gönderilen yanlış mesajların nasıl değiştirileceğinin öğrenilmesi.
*Zihin-beden-dış dünya-diğer insanlar sistematiğinin sürekli ilişki içerisinde olması ve sağlıklı tutumlar sergilenmesi halinde kaderinizi etkileme gücünüz.
*Hayatınıza başarı, bolluk, bereket, sevgi ve neşe katma yollarını size öğretir.
*Kuantum Eğitimi daha doğru, isabetli ve amaca yönelik hedefler belirleme becerileri kazandırır.
*NLP ile zihinsel dönüşümler yaratarak kuantum sıçramaları yapabilmeyi öğretir.
Kuantum Eğitiminin İçeriği:
**Genel bilgi
*Kullanım alanları
*Uygulama metotları
*Değişim evreleri farkındalığının oluşturulması
*Bedensel ve ruhsal kodlamalar
*Geleceği inşa eden düşünce kalıpları ve temelleri
*İmgeleme ve yaratıcılığın geliştirilmesi ile sembollerin gücü
*Bilinç çeşitleri ve bilinç katmanları
*Ruh-beden-zihin bütünlüğü
*Evrensel yasalar ve dil kalıpları
NLP ile zihinsel dönüşüm yaratılarak yeniden programlama ilkeleri