AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ereğli'deki Devrek Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.
Ulupınar, ziyarette yaptığı konuşmada, Ereğli'de Devrek- Gökçebeyli 15 binden fazla vatandaşların yaşadığını ve derneğe ilgi göstermeleri gerektiğini söyledi.
Zonguldak Devrek Gökçebey Derneği Ereğli'nin en büyük derneklerinden bir tanesi olması gerektiğini belirten Ulupınar, şöyle dedi; Derneğin aidat bedeli 5 TL çok da değil.  Derneğe sahip çıkılması gerekir. Zonguldak sivil toplum kuruluşları bakımdan şanslı.  Zonguldak insanı hemşerilerimiz çok duyarlı. İşten eve, evden işe giderek hayatını geçirmiyor. Sadece küçücük Devrek'te 90 üzerinde sivil toplum kuruluşu var. Zonguldak ve Ereğli'de daha fazla var. Buralarda görev alan arkadaşlar bu memlekette hizmet ediyorlar. Allah herkese eser bırakmayı nasip etmez. Sizin isminizi, sizden sonradakiler konuşacak. Güzel, hayırlı eserler bırakmak Allah sizlere de nasip etsin. Bir memlekette sivil toplum kuruluşu sayısı (bu bilimsel teori) gelişmişliğin çağdaşlığın göstergesiymiş. Ne kadar fazlaysa o memleket o kadar kolay kalkınır ve gelişir. Derneğe sahip çıkalım.  5 TL, 10 TL veremeyen olabilir, ancak kendisi manevi olarak destek versin. Acınız olur dernek, çocuğunuz okur dernek ve mesela bizle olan bağlantılarınızı rahatlıkla dernek aracılığı ile sürdürebilirsiniz. Derneğe gelelim, kapıyı açık tutalım. Güzel güzel sahip çıkarak büyütelim derneğimizi. Sizin buradaki hak ve menfaatlerinizin savunulması, sizin burada çeşitli kurumlarda görev almanız, siyasette bulunmanız, siyasette yükselmenizin hep derneğin katkısını görürsünüz