Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilçe merkez ve köylerindeki öğrencilere 'Dersimiz Atatürk' filmini ücretsiz izletiyor. Öğrenciler AKM Sinema Salonu'nda filmi ücretsiz olarak izlemeye başladı. Karadeniz Ereğli Belediyesi önemli bir Sosyal Sorumluluk projesine imza atıyor.  Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilçe merkez ve köylerindeki öğrencileri 'Dersimiz Atatürk' filmini ücretsiz izletiyor. Proje kapsamında bugünden itibaren öğrenciler Dersimiz Atatürk filmini AKM Sinema Salonu'nda izlemeye başladı.
Bugün, Turgut Reis İlköğretim Okulu, Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu, Dikmen İlköğretim Okulu, Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlköğretim Okulu, Kayabaşı Alemdar İlköğretim Okulu, Pestilci İlköğretim Okulu, Kestaneci İbrahim İzmirlioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan 1000 öğrenci bugün filmi ücretsiz olarak izleyecek.
ÖĞRENCİLER "DERSİMİZ ATATÜRK"E AKIN ETTİ
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ünlü Yazar Turgut Özakman'ın kaleme aldığı belgesel niteliğindeki filmi merkez ve köylerdeki öğrencilere izlettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "2006 Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Ödülü Sahibi Sayın Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı ve öğrencilerimizin Gururla, zevkle, yararlanarak izleyebilecekleri Dersimiz Atatürk Filmini milli eğitim müdürlüğümüzden bize gelen listelere göre program yaptık ve öğrencilerimize izletmeye başladık. Birliğimizi, dirliğimizi, geleceğimizi korumak için herkese gerçek Atatürk'ü anlatmak zorundayız.  Dersimiz Atatürk' filmi gençlerimizin Atatürk'ü iyi ve doğru anlayabilmesi amacıyla bu konuda çok önemli bir fırsat" dedi.