Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne atanan Cumhur Tunç Sağkan’ı makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular. Ziyarette, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu’nun yanı sıra Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Enerji-Sen Şube Başkanı Selami Yoğurtçu, Türk Haber-Sen Şube Başkanı Necmettin Bebek, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ali Rıza Kılıç, Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Boz ve Türk Büro-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karanfil de eşlik etti.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, SGK Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne atanan Cumhur Tunç Sağkan’a “hayırlı olsun” dileklerinde bulunmaya geldiklerini belirterek, şöyle konuştu;
“Bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla gündemde yer almış olan kurumumuzun, bundan sonra da başarılı işlere imza atacağına canı gönülden inanıyoruz. Tunç Bey, yıllarca müdür yardımcılığı görevinde bulunmuş, bu görevi layıkıyla yerine getirmiş, bunun sonucunda da İl Müdürü olarak atanmıştır. Kendisi bu görevi başarıyla yerine getirecektir. Biz yapacağı her türlü çalışmalarda Kamu Sen olarak yanında bulunacağız ve destek vereceğiz. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum.”
SGK Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Cumhur Tunç Sağkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi;
“Müdürümüz Ahmet Bey, farklı bir göreve geçmesi nedeniyle istifa etti. Onun yerine atamam yapıldı. Görevimizi elimizden geldiğince ve mümkün olduğunca en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğiz. Bu zamana kadar Kamu-Sen temsilcileri hep yanımızda oldular, desteklerini esirgemediler. Bundan sonra da esirgemeyeceklerini biliyorum ve kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”