Zonguldak Müftüsü Refit Bulut, şehit olan Jandarma Komando Çavuş Noyan Aydın'ın Ereğli'de ki evine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut, Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ile birlikte geçtiğimiz ay Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Komando Çavuş Noyan Aydın'ın Ereğli ilçesinde bulunan evine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Şehidin annesi Ayşe Aydın ve ağabeyi Orhan Aydın ile sohbet eden İl Müftüsü Bulut, Başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Oğlunuz Noyan, vatan için canını verdi, ne kadar iftihar etseniz azdır. Şehitlik mertebesi peygamberlik mertebesinden sonra en yüksek mertebedir, inşallah şehidimiz sizlerin cennete girmenize şefaatçi olacaktır, devletimiz her zaman yanınızdadır diye konuştu.
Şehit annesi Ayşe Aydın da, Ben 23 yaşında iken eşimi kaybettim ve çocuklarım için evlenmedim, kendimi onlara adadım. Allah oğlumu ne kadar çok seviyormuş ki şehitlik mertebesiyle şereflendirdi, iftihar ediyorum. Sizlere de bizleri yalnız bırakmadığınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette Müftü Bulut, şehidin ailesine hediyeler takdim etti.