Kozlu'da, 'Dişlerimi Seviyorum' kampanyasının protokolü yapılan tören ile imzalandı. 
Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek yapılan törenin ardından "Dişlerimi Seviyorum" kampanyasının protokol imzasını attı. Geçtiğimiz hafta Kozlu Atilla İlköğretim Okulu'nda başlatılan kampanyaya destek vermek için Zonguldak Mili Eğitim Müdürü ve şube müdürleri düzenlenen törende bir araya gelerek destekte bulundu. Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz törende yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın sağlığı, mutluluğu bizim için çok önemlidir. Bu nedenle 'Dişlerimi Seviyorum' sloganıyla 10 bin adet diş bakım seti dağıtıyoruz. Kozlu'da bulunan tüm okullarımızda bu kampanya adına diş macunu ve diş fırçasının yanı sıra diş bakım bildirgesi de dağıtıyoruz. Başkanımız Ali Bektaş'ın eğitime ve öğretime verdiği önem bilindiği gibi son derece çok önemlidir. Bugün burada bizler bu kampanyada destek veren İl Mili Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Zonguldak İl Mili Eğitim Müdürü Turgut Özbek ise, "Zonguldak ilinde milli eğitim olarak bizlere en çok Kozlu Belediyesi yardımcı oluyor. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş eğitime ve öğretime ve sağlığa verdiği önem ortada, bu kampanyanın diğer belediyelere örnek olmasını diliyoruz. Katkılarından dolayı Kozlu Belediye Başkanına, yardımcısına ve tüm Kozlu Belediye personeline teşekkür ediyoruz" dedi.
Yapılan programa, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, şube müdürleri, Kadri Arslan, Ali Yılmaz, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Hayri Buladar, KATEM Müdürü Ramazan Tabuttekin, Kozlu Lisesi Müdürü ve Kozlu Eğitim Bölgesi Sorumlusu Şener Ertürk, katıldı. Protokol imzasını ardından Kozlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na giden heyet burada bulunan öğrencilere diş bakım seti dağıttı.