TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan, TED Zonguldak Koleji, Zonguldak İlköğretim Okulu ve Aslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu öğrencilerine Minik Eller Toprağa Projesi konusunda bilgiler verdi.
TED Zonguldak Koleji sahnesinde düzenlenen etkinliğe; Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Ünver, İşletme Müdürü Hüseyin Albayrak, öğrenciler, öğretmenler ve TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Etkinlikte bir konuşma yapan TEMA İl Temsilcisi Berran Aydan, Orman ve doğa varsa, bizler varız. Orman ve doğa ne kadar temiz olursa, biz de o kadar temiz hava teneffüs ederiz. Sizin gözlerinizdeki doğa ve orman sevgisi beni mutlu etti. Önümüzdeki kuşaklara yaşanabilir pırıl pırıl içinde sevgi dolu bir dünya bırakmak istiyoruz dedi. TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan'ın konuşmasının ardından öğrenciler, okullarında işledikleri TEMA konulu derslerini skeçlerle anlattılar.  Öğrencilerin skeçlerini izleyen katılımcılar, minik temacıları ayakta alkışladılar. Aydan, yanında getirdiği çam fidanlarını öğrencilere hediye ederek, Sizinle büyümesi için dikin dedi.