Yatırım sürecini başlatan Akmercan Batı Karadeniz Doğal Gaz Dağıtım Limitet Şirketi'nin Batı Karadeniz Dağıtım Bölge Müdürü Bekir Selçuk, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'le görüştü.
Zonguldak ve Bartın'da doğal gaz dağıtım işini yapacak olan Akmercan Batı Karadeniz Doğalgaz Dağıtım Ltd.Şti., Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na lisans başvurusunda bulunmasının ardından yatırım sürecini başlattı.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret eden ve son çalışmalar hakkında bilgi veren Akmercan Batı Karadeniz Doğal Gaz Dağıtım Limitet Şirketi Batı Karadeniz Dağıtım Bölge Müdürü Bekir Selçuk, ziyarette yaptığı konuşmada, Çaycuma Belediye Başkanımız Mithat Gülşen ile sıcak ve samimi bir görüşme yaptık. Yapacağımız çalışmalarda bizlere destek sözü verdi. Bizden çalışmalarla ilgili şantiyeyi Çaycuma'da kurmamız için ricada bulundu. Kendisine teşekkür ediyoruz dedi.
Zonguldak ve Bartın illerinde doğal gaz dağıtım çalışmalarına kısa süre içinde başlanılmasının sevindirici bir gelişme olduğunu vurgulayan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise, Çaycuma şehir merkezinin çağdaş yakıt olan doğal gaza bir an önce kavuşması için elimizden gelen fedakarlığı göstereceğiz dedi.