Kırmacı'da doğalgaz çalışmaları devam ederken 100 hanenin bulunduğu Hasan Canver Caddesi'ne doğalgaz verilmeyecek olması vatandaşı çileden çıkardı.

Kırmacı Mahallesi Hasan Canver Caddesi sakinleri doğalgaz konusunda mağdur olduklarını belirterek Dergaz yöneticilerinin sıkıntıyı çözmesini istedi. Yaklaşık 100 hanenin bulunduğu Kırmacı Mahallesi Hasan Canver Caddesi sakinleri Dergaz'a konu ile ilgili müracaatta bulunduklarını yine aynı mahalleye doğalgaz çalışması yapılmasına rağmen kendi caddelerine doğalgaz hattı çekilmemesine bir anlam veremediklerini belirttiler.
Gazetecilere konu ile ilgili açıklamada bulunan Hasan Canver Caddesi sakinleri, "Yaklaşık 100 hanenin bulunduğu Kırmacı Mahallesi'nin Hasan Canver Caddesinde insanlar mağdur edilmektedir. Kırmacı Mahallesinin bir bölümünde şuan Dergaz doğalgaz çalışması yapmaktadır. Yaptığı alan ile bizim aramızda yaklaşık bir 50 metrelik bir mesafe vardır. Dergaz yöneticilerine gittik müracaatta bulunduk ve doğalgaz istiyoruz dedik. Bize gelen cevap şuan böyle bir yatırım düşünülmediği Balı Mahallesine doğalgaz çalışması yapıldığı takdirde bizim caddeye doğalgaz hattı döşenebileceğini ve doğalgaz verileceği belirtildi. Gerek belediye yetkililerinden gerekse Dergaz yöneticilerinden bizim mağduriyetimizin giderilmesi anlamında yardım bekliyoruz" dediler.