Alaplı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nuri Tekin, ilçedeki doktor ve personel ihtiyacının giderilmesi noktasında AKP yönetimini göreve çağırdı.
Ereğli Devlet Hastanesindeki doktorların görevlendirmeyle Alaplı Devlet Hastanesinde hizmet vermesinin sağlanmasında AKP İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu'ndan hizmet beklediklerini belirten Tekin,"Daha önceki dönemlerde ilçe örgütümüz bu konularla ilgili gerekli açıklamaları yaptığını Alaplı kamuoyu bilmektedir. Ne yazık ki aynı yerde duruyoruz.Mevcut Hükümetin İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu dertli, biz CHP ilçe örgütü olarak her zaman Alaplı'nın en iyi hizmeti alması konusunda taraf olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ne yazık ki Hastanemizde Kadın doğum uzmanı varken onunda gittiğine çok üzüldük.
Hastanemizin döner sermaye gelirlerinin düşük olması, tam gelişmiş bir hastane olamaması ve Alaplı'nın sosyal hayatının gelen doktorlarımıza, eşlerine ve çocuklarına uygun yaşam standartlarına uygun olmaması nedenlerini göz önünde bulundurarak gidiyorlarsa veya gelmek istemiyorlarsa hem mevcut hükümet, hem de yerel yönetimler bundan payını almalıdır. Çözüm olarak, Ereğli Devlet Hastanesindeki doktorlarımızın görevlendirmeyle Alaplı Devlet Hastanesinde hizmet vermesini sağlamak mevcut hükümetin İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu'nun hizmeti olmalıdır" dedi.