Demokrat Parti Kdz.Ereğli İlçe Yöneticileri partililere ve basına yönelik düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi birlik beraberlik mesajları verildi. Demokrat Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Öztürk, İlçe Yöneticileri, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve partililer katıldı.

 

AKP iktidarını ve politikalarını eleştiren Demokrat Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Öztürk, basın özgürlüğüne de dikkati çektiği konuşmasında basına yönelik yaklaşık 4 bin dava açıldığını vurgularken, “Daima basın emekçilerinin biz yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un yeniden başkanlığa aday olmayacağı söylentilerine de belirterek, “İlerleyen zamanlarda yeni özlenen bir genel başkanımız ile yeniden merhaba diyeceğiz” sözleri ile konuştu.

Demokrat Partili Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da geçmişten günümüze siyasi oluşumlara dikkati çekerek, partinin bugüne kadar yüz kızartıcı bir olay ile karşı karşıya gelmediğine dikkati çekti. Demokrat Parti’nin Türkiye’nin çimentosu olduğunu belirten Çimenoğlu, “Kırat’ın ayak sesleri ile gümbür gümbür geliyor” dedi.