Türkiye'nin önde gelen yüksek eğitim kurumlarından bir olan İzmir 9 Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu DEMO isimli tiyatro topluluğu 8 Nisan 2013 Pazartesi günü Karadeniz Ereğli'de oyun sergileyecek.

Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği'nin 14'ncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Düğün ya da Davul isimli oyunu sergileyecek olan DEMO tiyatro topluluğunun bu gösteri davetiyeleri sanatseverlerin satışına sunuldu.

ŞAHİNÖZ ÇAĞRI YAPTI

Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Şahinöz bu etkinlikle ilgili olarak sanatseverlere, dernek üyelerine, Ereğli'deki tüm lise ve yüksekokul öğrencilerine çağrı yaparak, Ağırlıklı olarak lise ve üniversite öğrencilerine 5, yetişkinler için ise 10 TL'ye davetiyeleri temin edebilecekler dedi.

Şahinöz açıklamasında şunları söyledi: 1999 yılında ilçemizde kurulan ve ilçemizin ilk mezunlar derneği ünvanlı Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği 14 kuruluş yılında ikinci kültürel etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız sosyal sorumluluk projesi olan Ömrümde Hiç Tiyatro Seyretmedim Diyen Kalmasın fikrinden yola çıkarak Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden kurulu tiyatro topluluğu (DEMO) ve İzmir Engelsiz Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özşeker'in katkılarıyla oynayacağı Haşmet Zeybek'in Düğün ya da Davul isimli tiyatro gösterisini gerçekleştirmek için girişimlerde bulunduk ve olumlu netice aldık. 8 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 20.00 de Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu'nunda gerçekleşecek olan DÜĞÜN YA DA DAVUL isimli tiyatroya Kdz. Ereğli'de yaşayan tüm tiyatro severleri davet ediyoruz, buyurun gelin hem kendinizi hem de bizleri mutlu edin.

Davetiye Temini İçin;

Meşhur Büfe: İbrahim Güneri 0 533 425 3457

Eken Otel; Suat Önder 0 532 426 6582

Zerrin Yılmaz 0 507 220 3323

KDZ.EREĞLİ LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ