Kdz.Ereğli Özel Yıldırım Koleji yöneticileri okulun projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

Kdz.Ereğli Özel Yıldırım Koleji Yönetimi ilçede görev yapan yerel ve yaygın basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Okulun çalışmaları ve eğitim hakkında bilgiler aktarılırken eğitimde yakalanan çizgiye vurgu yapıldı.

Sabah kahvaltısının ardından Yıldırım Koleji’nin hazırladığı okulun çalışmalarının yeraldığı slayt gösterimi gerçekleştirildi. Slayt gösterisinin ardından bir konuşma yapan Yıldırım Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı,  Kolej olarak amaçlarının “Zenginleştirilmiş Yıldırım Eğitim Programı” (Z-YEP) ile öğrencileri hayata hazırlamak olduğunu söyledi. Okul kampüslerinin eğitim alanından çok elverişli olduğunu kaydeden Arıkçı “Biz burada öğrencilerimize eğitim verirken, hayata hazırlamak için de çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizi eğitime ve hayata hazırlarken, onların hangi dalda daha iyi olduklarını belirleyerek o duruma göre eğitim programı hazırlıyoruz. Diğer eğitimleri de eksiksiz olarak devam ediyor” dedi.

 

FEN LİSESİ MÜJDESİ

Yıldırım Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı ayrıca, Fen Lisesi bölümü için çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilerleyen günlerde Fen Lisesi için öğrenci alacaklarını söyledi. İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sarısoy ise eğitim ve öğretim alanında sürekli olarak kendilerini yenilediklerini ve birçok alanda yaptıkları çalışmalarla öğrencilerin bilgi dağarcıklarını zenginleştirdiklerini dile getirdi. Çanakkale Zaferini uygulamalı olarak öğrencilere anlattıklarını kaydeden Mehmet Sarısoy, Yaz ve Kış İngilizce okulları ile İngiltere’yi Ereğli getirdiklerini, İngiltere’ den gelen öğretmenlerle öğrencilerin İngilizce öğrendiklerini sözlerine ekledi. Toplantının sonunda hatıra fotoğrafı çektiren Basın mensuplarına tuttukları takımın formaları hediye edildi.