Milletvekili Candan beraberinde Alaplı, Gökçeler, Gülüç Belediye Başkanları, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile Çaylıoğlu Beldesi'nde muhtarlar ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Candan, kağıt üzerinde köylerde su sorunu yaşanmadığının gözüktüğünü ancak durumun hiçte böyle olmadığına vurgu yaparak, Ama bir köye bakıyorsunuz 13 günde bir su veriliyor, geçmişte bazı sıkıntılar var bunların ne olduğunu çözmeye çalışıyoruz. Nasıl oldu da kağıt üzerinde bu köylere su getirildi ama gerçekte su getirilmedi dedi.

Su sondaj işine son verileceğini söyleyen Candan, Bu su bizi hep yanılttı bir sürü paralar heba oldu. Buranın dibinde bu su var yarın olmayacak buna güvenemeyiz bunu her seferinde söyledim sözleri ile konuştu.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan beraberinde, Parti MKYK Üyesi Emine Çift, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç ve Gökçeler Belediye Başkanları, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile Çaylıoğlu'na giderek muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

6 AYDA BİR GELİYORUM

Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin ve muhtarlar tarafından belde girişinde karşılanan Candan, milletvekili seçilmesinin üzerinden 1 yıl geçtiğini bu 1 yıllık süre içerisinde Çaylıoğlu bölgesine 2 kez geldiğini belirterek, Demek ki 6 ayda bir buraya geliyorum dedi. Çaylıoğlu bölgesinin sorunlarını yakından takip ettiğini söyleyen Candan, Bu bölgenin hem yol hem orman meselesi bulunmakta. Bu sıkıntıları biliyoruz ve çözümü için ise üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Gerek belediye başkanımız gerek muhtarlarımız ve gerekse vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve bu sorunları nasıl aşabileceğimizi konuşmak üzere bölgeye geldim.

SİZLERİ ASLA İHMAL ETMEM

Biz Çaylıoğlu bölgesini boşvermiyoruz ben daha önce de muhtarlarımız meclise bizleri ziyarete geldiklerinde söyledim dedim ki ben sizleri asla ihmal etmem, bu sorunları biliyoruz ve bu sorunların çözümü için ise üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Akşamdan sabaha birçok şey değişmiyor. Vekil olmakla bizim elimizde de sihirli değnek yok. Belli kaynaklar var bunları da dağıtmaya çalışıyoruz. Bunda yüzde yüz başarılı mıyız, hayır. Başarılı olamadığımız gözümüzden kaçan şeyler olabilir ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ki bilerek yapılmış art niyet gösterilmiş asla bir şey yok. Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin bizler için önemli ve farklı. Seçim sürecinde benim her zaman yanımda oldu bizlerle birlikte var gücü ile çalıştı sözleri ile konuştu.

KÖYLERDE SU PROBLEMİ

Kdz.Ereğli köylerinde kağıt üzerinde su probleminin olmadığının gözüktüğünü ancak pek çok köyde su sorunu yaşandığını belirten Candan konuyu Vali Erol Ayyıldız'a da aktardığını ve onların yaptıkları çalışmada su probleminin yaşanmadığının söylendiğini vurgulayarak, Hakikaten kağıt üzerinde bir çok köyün su problemi halledilmiş, susuzluk diye birşey gözükmüyor köylerde ama bir köye bakıyorsunuz 13 günde bir su veriliyor, geçmişte bazı sıkıntılar var bunların ne olduğunu çözmeye çalışıyoruz. Nasıl oldu da kağıt üzerinde bu köylere su getirildi ama gerçekte su getirilmedi. Kaymakam Bey ile de görüştük artık bu su sondaj işinden vazgeçelim. Bu su bizi hep yanılttı bir sürü paralar heba oldu. Buranın dibinde bu su var yarın olmayacak buna güvenemeyiz bunu her seferinde söyledim dedi.

ELEKTRİK KONUSU

Elektrik konusunda da Enerji Sa yetkililerini milletvekili seçilmesinin ardından bölgeye daha fazla hassasiyet gösterilmesi konusunda girişimlerde bulunduğunu belirten Candan'ın konuşmalarının ardından toplantıya katılan muhtarlar bölgelerinde yaşadıkları sorunları anlattı ve destek istedi. Toplantının ardından Candan ve beraberindeki heyet vatandaşlar ve esnaf ile görüştü.