AKP Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz, AKP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Nurcan Abay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret ederek, seçim çalışmalarını anlattı. AKP’li kadınları, KGD Başkanı Ayşe Mert ile KGD Yönetim Kurulu Üyesi Harun Ersoy karşıladı.

AKP Kadın Kolları Başkanı Yılmaz, seçim gezileri kapsamında köyleri bitirdiklerini, çalışmalara merkezde devam ettiklerini söyledi.

Yılmaz, konuşmasında şunları söyledi;

 

“İNSANLARLA POLEMİĞE GİRMEDEN VE KALP KIRMADAN DİYALOGLAR KURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“Çok ilgi gördüğümüz yerler olduğu gibi tepkiyle karşılaştığımız yerler de oluyor. Kadın Kolları olarak yapabileceğimizin en iyisini yapıyoruz. Takdiri tabi ki karşı tarafa bırakıyoruz. Bizim çalışmalarımız daha sakin ve daha dingin devam ediyor. Bizim zaten fazla konuşmamıza gerek olmuyor. Yaptığımız icraatlar ortada, hizmetlerimizi uzun uzun anlatmaya gerek yok. İnsanlar zaten görmüştür, yapılan işlerin farkındadır. Çok gerginlik yaşanmadan, insanlarla polemiğe girmeden ve kalp kırmadan diyaloglar kurmaya çalışıyoruz. Bize çok tepki gösterenler de oluyor. Neden tepki gösteriyorlar bunların nedenini soruyoruz. Herkesin aynı görüşte olmasını bekleyemeyiz. İnsanlar bu ülkeye, bu vatana hizmet edilsin istiyorlar, ortak bir beklentileri var.”

AKP’li kadınlar, milletvekilleri adayları arasında kadın adayın bulunmamasının kendilerine de çok sorulduğunu belirtirken, milletvekili aday adayı olan Nurcan Abay da, “Beni beğenmediler galiba” diye espri yaptı. AKP Kadın Kolları Başkanı Yılmaz ise, “Bu bizim de çok karşımıza çıkıyor, sizden bir kadın aday beklerdik diyorlar. Kamuoyunda bir beklenti var. Kadın el attığı, ellerinin, ayaklarının değdiği yer farklı oluyor” şeklinde konuştu.