Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle AKP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'ı ziyaret etti.
Ziyarette AKP Kdz. Ereğli İlçe Yönetimi ve üyeleri de yer alırken, AKP Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan Polis Teşkilatının altyapı, eğitim düzeyi, teknik, teknolojik ve araç gereç yönünden gıpta edilecek bir noktaya ulaştığını ifade etti.
Ziyarette konuşan Candan, Emniyet teşkilatımız son yıllarda yaptığı duyarlı ve başarılı çalışmalarla saygın kurumlarımız arasında yer almış ve vatandaşlarımızın nazarında itibarı daha da yükselmiştir. Polisimizin zor koşullar altında üzerine düşen görevleri yerine getirmeye çalışırken, çağın getirdiği gelişme ve değişimlere ayak uydurmak için önemli atılımlar da yapmaktadır. Son yıllarda, altyapı, eğitim düzeyi, teknik, teknolojik ve araç gereç yönünden Polis Teşkilatı gıpta edilecek noktaya gelmiştir.
Emniyet Teşkilatımızın, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir bilinçle ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünde, emniyet şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad eder, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan tüm polislerin Polis Haftası'nı kutlarım dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ise Candan'a ve AKP ilçe yönetimine teşekkür etti.