AK Parti Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, beraberinde AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Candan, yeni emniyet müdürlüğü binası için her türlü desteği vereceklerini söyledi.  Polis teşkilatının her geçen gün daha güçlendiğini belirten Candan, Polis haftası münasebetiyle emniyet müdürümüzü ziyaret ettik. Teşkilatın 167. Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Bu zamana kadar bir fırsat bulup kendilerini makamlarında ziyaret edememiştik. Alaplı genel olarak sakin bir yerleşim yeri.  Bu günü tekrar kutluyorum, Alaplı Emniyet Müdürlüğü personeline tek tek çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Biz bundan sonra daha yakın ve daha sıkı görüşeceğiz. Bunu umut ediyorum. İlçe başkanımla beraber ilçenin sorunları konuşuyoruz. Alaplı Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasın yapılması konusunda elimizden gelen ne varsa ortaya koyacağız. Bu bağlamda Ankara'da üzerimize düşen ne varsa yapacağız, ilçemize daha modern ve tüm teknolojik donanımlı bir bina kazandırılmasını sağlayacağız. Tüm emniyet teşkilatımızın 167. Kuruluş yıldönümleri kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum dedi.
Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş da AK Parti Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Candan'ın her konuda Alaplı Emniyet Müdürlüğüne destek verdiğini belirten Baş, Milletvekilimizin ziyaretinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar kendileri her zaman bizim yanımızda oldular.
Çok sık ziyaret edemeseler de devamlı telefonla istişare halindeyiz, kendileriyle görüşüyoruz. İlçenin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. 167. Kuruluş yıl dönümüzde kendilerini ilçe emniyet müdürlüğü binamızda ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan'a ve AK Parti ilçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.