AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Devrek ve civarında bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için ilçeye geldi. İlk olarak İlçe Kaymakamı Cem Afşin Akbay'ı makamında ziyaret eden Ulupınar, Akbay'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret eden Ulupınar, sırasıyla Devrek Devlet Hastanesi, Sağlık Ocağı, Çaydeğirmeni Belediyesi, Cilas Kauccuk, Çanakçılar Seramik, Artkıy Kereste Fabrikası, Devrek Kız Öğrenci Yurdu ve Huzurevini ziyaret ederek buradaki çalışmalar, sorunlar ve bu sorunların çözümleri hakkında ilgililerle bilgi alışverişinde bulundu. Düzenlenen ziyaretlerle ilgili bilgi veren AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Uzun zamandan bu yana bütçe görüşmeleri nedeniyle Zonguldak'a gelememiştim. Bugün itibarıyla ziyaretlerimize Devrek'ten başladık ilçemize yeni atanan Kaymakamımız Cem beye hoş geldin ziyaretinde bulunduk bazı kurum müdürlerine ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde arkadaşlarımızla birlikte sorunları tartışıp birlikte çözümler üretmeye çalışmaktayız. Kaymakamımız, belediye başkanımız ve diğer ilgili arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin mevcut problemlerinin özelikle üzerinde durmaktayız. Devrek'te bekleyen bir Mobesa Kamera sistemi var ve en kısa zamanda bunu hayata geçirmeye çalışıyoruz. Kamu kurumlarında fiziki şartların yenilenmesi ve hayata geçirilmesi hakkında ilgili arkadaşlarımızla birlikte bilgi alışverişinde bulunduk. Ulaştırma Bakanımızı ilimize davet ettik kendileri çok yakında Zonguldak'ımızda olacaklar. Bakanımızla Filyos'u konuşacağız, TTK'yı konuşacağız, yollarımızı, sanat yapılarımızı ele alacağız. Devrek'te Huzurevimiz var, yurdumuz var, şu anda yapımı devam eden TTK Hizmet Binamız var. Yine Devrek'te inşaatı devam eden büyük bir hastane binamız var, Devrek Dorukhan yolunun sıcak asfaltlanması ile ilgili girişimlerimiz var. Bölgemizin en büyük huzurevini de ilçemize kazandıracağız. Ziyaretlerimizi sadece seçimlerde değil seçimlerin dışında da fırsat buldukça gerçekleştirmeyi prensip hale getirdik. Bu ziyaretler gerek vatandaşlarımız gerekse ilçemizdeki yatırımcılar tarafından da memnuniyetle karşılanmaktadır. Devrek ile ilgili bir takım söylentiler var. Buradaki mevcut askeri Tabur'un gideceği ile ilgili.
Ben konuyu ilgili arkadaşlarımızla görüştüm şu an için böyle bir şey söz konusu olmadığını, ileride olsa dahi o tesislerin cezaevine dönüştürüleceği söylemleri tamamen yanlış.
Zaten bu mantıken de uygun değil çünkü Beycuma'da büyük bir cezaevi var ve Beycuma'ya devlet büyük yatırımlar yapacak dedi.