Zonguldak İl Genel Meclisi tarafından kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar da katıldı.
Zonguldak İl Genel Meclisi toplantısı öncesinde Meclis Başkanı İsmail Terzi, AK Parti ve CHP'li İl Genel Meclisi üyeleri ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın katıldığı kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı sonrası açıklama yapan Meclis Başkanı İsmail Terzi, Zonguldak milletvekillerini de böyle bir kahvaltı da bir arada görmek istediklerini söyledi. Terzi, Ben kahvaltıya katılan milletvekilimize, il başkanımıza, ilçe başkanımıza ve tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Bizim Zonguldak'ta yaptığımız görev, hem Zonguldak adına hem de Zonguldak'ın kırsalı anlamında çok önemli bir görev yapıyoruz. Bizi buraya seçen insanlar bizi buraya 'En iyi şekilde hizmet etsinler' diye seçtiler. Bizde bu hizmeti sadece hizmet olarak değil, onlara birliğin bütünlüğün bozulmadan hizmetin verildiğini göstermemiz lazım. Meclisimizde görüş ayrılığı olmadan milletimiz için hizmetler kararlarını hep birlikte alıyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle devam edecek. Zonguldak milletvekillerimizi de bir arada görmek istiyoruz. Onları da bir arada görmek herkesin ruhunu okşuyor, moralini düzeltiyor. Onlarda bu şekilde kahvaltı düzenlerler bizde onlardan alacağımızı alırız. Onlardan öğreneceğimiz konular varsa bunları öğreniriz dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulapınar da, diğer milletvekilleri ile görüşerek en kısa zamanda böyle bir kahvaltıda bir araya geleceklerini söyledi. Ulupınar, 3 gündür Zonguldak'tayım, bugünde İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla bir aradayız. Zonguldak'ın sınırları büyük bir kısmı İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızın hizmet alanını kapsamakta. İl Genel Meclisi hizmet gerçekleştiriyorlar. Zonguldak'ın coğrafisi zor dağlık bir yer. Hizmet vermek zor, yapılan hizmetleri muhafaza etmekte zor. İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız yapılan hizmetleri iyi bilen arkadaşlarımız. Biz yıllardır seçimlerde bütün köylerimizi dolaşıyoruz. Ben Zonguldak'ta ayak basmadık yer bırakmayan biriyim. Yol, su ve kanalizasyon sorunlarını büyük oranda çözüldüğünü gördük. Geçtiğimiz günlerden Doğu Karadeniz'e cenazeye gittik köye ciple zor çıktık. Bizim yollarımız güzel. Daha da iyi olması için elimizden geleni göstereceğiz. Birlik beraberlik bu çok önemi. Burada kavga edilebilir, tartışılabilir ama bu hep memleket için millet için yapılmaktadır. Önemli olan ortay paydadır. Bu arazide görev yapmak kolay değil. Hiçbiriniz hakkında en ufak bir şaibe duyulmamıştır. Önceki yıllarda siyaset bazen kötü amaçlı kişiler tarafından yıpratılmaktaydı. Hepiniz vatanımız ve milletimiz için gayret etmeye çalışıyorsunuz. Bizim milletvekilleri olarak bir araya gelmemek için hiçbir neden yok. Bende diğer arkadaşlarımıza bunu ileteceğim ve en kısa zamanda bir araya gelmeye çalışacağız. Bu makamlar geçici. Yıllar sonra insanlar yaptığımız eserleri konuşacak diye konuştu.
Kahvaltının ardından İl Genel Meclisi toplantısına geçilirken, toplantı AK Parti Grup Başkan Vekili Osman Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.