Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetimi, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'ı ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Hamdi başkanımızın tekrar seçim sonrasında il başkanlığına gelmesi dolayısıyla hem kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de rutin sorunlarımız hakkında görüş alış verişi yapmak amacıyla ziyaret etmiş bulunuyoruz. Hamdi başkanımızın bu zamana kadar yaptığı çalışmalar ilimiz bazında, derneğimiz açısından ve engelliler açısından da yaptığı çalışmalar için kendisine teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaların daha hızlanması ve daha verimli hale gelmesi için de kendisinden gerekli destekleri her zaman talep ettiğimiz gibi tekrar talep edeceğiz. Ben önümüzdeki dönem ilimizde çok güzel çalışmalar olacağına yürekten inanıyorum dedi.
Ziyarette memnuniyetini dile getiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise, Bu yeni dönemimiz de Zonguldak'taki engellilerimizin, sakatlarımızın sorunlarıyla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çok daha yakinen ilgileneceğiz. Teşkilatımızın içerisinde bir derneğimiz olduğunu, sakatlar komisyonumuz olduğunu bu arkadaşlarımızın da teşkilat faaliyetlerimiz içerisinde dernekle gönül içerisinde, iletişim içerisinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Tabi biz iktidar olarak da, hükümet olarak da engellilerimizin haklarını özellikle özürlülerimizin sosyal haklarını olsun, ekonomik hakları olsun bu konularda önemli mesafeleri kaydettik.
Ama bundan sonraki süreçte de daha iyi olabilmesi için engellilerimizin haklarını, bir takım taleplerini yerine getir-mek için komisyondaki arkadaşlarımızla birlikte de bu tip iletişimleri kurarak onlara sahip çıkacağımızı, şimdiye kadar sahip çıktığımız gibi bundan sonra da sahip çıkacağımızı ifade etmek istiyorum. Başkanımızla her zaman bir araya geliyoruz, istişare ediyoruz, değerlendiriyoruz. Bu taleplerinin yerine getirilebilmesi adına elimizden ne geliyorsa yapa-cağımızı da söylemek istiyorum diye konuştu.